„Iertarea și compasiunea” de Alice Wheaton


Se zice că a greși este omenește, dar a ierta e dumnezeiește.

Viața fiecăruia e condimentată cu tot felul de experiențe. Pe unele le poți purta cu tine mai departe, iar de altele, pur și simplu, nu știi cum să te descotorosești mai repede pentru a-ți găsi, într-un final, liniștea interioară. Și cum se poate găsi această liniște interioară, dacă nu prin iertare și compasiune.

Cam despre asta este cartea pe care ți-o propun astăzi…

„Iertarea și compasiunea” de Alice Wheaton.

Apărută la Editura Curtea Veche în anul 2006, cartea tratează tema iertării, cea care aduce pacea aceluia care e capabil să o înfăptuiască.

Spunem îmi pare rău, scuze, iar răspunsul uneori nu întârzie să apară: te iert! Dar cât este iertare și cât este doar articularea unor sunete care formează minunatul cuvânt iertare? Răspunsul îl găsești sigur în această carte. Și dacă nu te mulțumește, o altă cale e să privești mai adânc în interiorul tău. Dacă e pace, atunci într-adevăr ai iertat. Dacă încă simți acel gol inconfundabil, atunci încă e de lucrat cu mintea și sufletul. Cum s-o faci, îți spune autoarea cărții în cele 190 de pagini.

Știm cu toții cât de valoroasă e liniștea sufletească. Știm cum e mai ales atunci când n-o avem, de aceea încercăm să găsim diverse căi pentru a o recupera. Care sunt aceste căi, dacă încă nu le-ai descoperit, le poți afla citind cartea „Iertarea și compasiunea” de Alice Wheaton.

O să-ți ofere mici trucuri pe care să le folosești atunci când rătăcești în tumultul vieții.

Dacă găsești iertarea greu de înfăptuit, dă-i o șansă acestei cărți. S-ar putea să te inspire mai mult decât crezi.

Dacă îți plac articolele noastre, poți da like paginii de facebook  sau să te abonezi la newsletter pentru a fi la curent cu toate noutățile.

Pe curând!


0 comentarii
2 likes
Articol precedent: Crăciunul este despre iubire și linișteUrmatorul articol: Vulcanul: Salvarea din Whakaari (2022)

Din aceeasi categorie

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre noi

Suntem doi călători care, din drag de viaţă, oameni, locuri şi întâmplări, am creat acest blog să fie sursă de inspiraţie şi relaxare pentru aceia dintre voi care caută frumosul oriunde şi în orice creaţie a acestei lumi. Citeste mai mult

Translate
Cele mai noi articole
Categorii
Calendar
martie 2023
L Ma Mi J V S D
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031