Footprints: The Path of Your Life (2016)


Footprints: The Path of Your Life (2016) ne-a potolit pofta de ducă.

Filmul de azi nu e o întâmplare, e piscul pe care călătorii din noi își doresc să-l atingă într-o zi. L-am găsit în puzderia de filme de pe Netflix.

Filmul vă invită într-unul dintre cele mai importante pelerinaje din lume: către Santiago de Compostela.

Anual, peste 200000 de persoane fac acest pelerinaj.

În 2014, între 19 iunie și 24 iulie, 11 catolici îndrăzneți din Gilbert – Arizona parcurg împreună 885 km, dornici să-și afle menirea pe acest pământ.

Footprints: The Path of Your Life (2016)

Este un film care te ajută să-ți dai seama că te poți descurca în viață și cu lucruri puține. Și asta te ajută, de fapt, să trăiești bine și cu mare bucurie în simplitate.

Ai să realizezi ce mult ții la prostii, la lucruri inutile dar care ocupă destul loc în viața și inima ta și fără de care ți se pare că nu poti trăi.

Vei avea parte nu doar de o poveste despre pelerinaj ci și de niște peisaje superbe ale Spaniei.

După ce îl vei fi vizionat, e posibil o dorință să prindă rădăcini în sufletul tău: să ajungi și tu într-o zi în Santiago de Compostela!

Pelerinajul spre Santiago de Compostela te ajută să te concentrezi asupra zgomotelor din interior pe care nu le auzi în mod obișnuit și despre care se zice că „se aude vocea Domnului”.

„Momentele de tăcere îți permit să te descoperi cine ești de fapt” , iar acest drum cum spun majoritatea pelerinilor este cu adevărat un miracol al descoperirii de sine, condiția este să îl faci cum trebuie.

Unul dintre protagoniștii filmului documentar încheie această peliculă cu câteva cuvinte mărețe care ți se vor agăța de suflet!

Vei derula, pur și simplu, aceste secvențe, pentru că vei vrea să le auzi iar și iar!

Finalul e de o emoție rară încât vei lacrima! Trebuie să-l vezi, o să îți placă!

https://www.youtube.com/watch?v=B0C8Fd0tUd0

Dacă îți plac articolele noastre, poți da like paginii de facebook  sau să te abonezi la newsletter pentru a fi la curent cu toate noutățile.

Pe curând, dragi prieteni!


0 comentarii
0 likes
Articol precedent: Pe-un picior de plai, pe-o gură de rai…Mănăstirea PângărațiUrmatorul articol: Undeva în Județul Neamț

Din aceeasi categorie

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre noi

Suntem doi călători care, din drag de viaţă, oameni, locuri şi întâmplări, am creat acest blog să fie sursă de inspiraţie şi relaxare pentru aceia dintre voi care caută frumosul oriunde şi în orice creaţie a acestei lumi. Citeste mai mult

Translate
Cele mai noi articole
Categorii
Calendar
iunie 2022
L Ma Mi J V S D
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930