„Dezvoltarea personală” de Brian Clegg


„Vi se pare că este dificil să vă împărțiți timpul între viața personală și cea profesională, că stresul devine din ce în ce mai apăsător?” Dacă da, am o soluție care vă poate ajuta: cartea…

„Dezvoltarea personală” de Brian Clegg

Apărută la Editura Polirom în anul 2003, cartea „Dezvoltarea personală” de Brian Clegg este un curs rapid de 150 de tehnici și exerciții, așa că „fiți pregătiți să învățați, dar și să vă distrați”.

Cursul pornește de la trei chestiuni foarte importante pentru fiecare individ: organizarea timpului, controlul stresului și alegerea de a fi asertiv sau agresiv.

Acestea stau la baza celor 30 de lecții pe care autorul le propune fie pentru fiecare zi din lună, fie pentru atunci când vă convine.

Oricare ar fi momentul pe care îl alegeți, acesta trebuie să fie unul susținut de parcurgerea fiecărei lecții cu exercițiile aferente, dacă vă doriți un progres în plan personal.

Prin parcurgerea celor 300 de pagini vă veți regăsi în cel puțin una dintre lecții, ceea ce va face lectura să fie una extrem de interesantă.

Cursul face trimiteri în fiecare lecție la alte titluri de cărți, așă că veți beneficia la finalul lecturii de o bibliografie consistentă pe subiectul dezvoltare personală.

Dacă vă pasionează acest gen de literatură, atunci această carte este una pe care trebuie să o citiți.

Iată doar un scurt fragement din carte:

„Dacă doriți să vă organizați timpul în mod eficient, trebuie să acordați valoare timpului dumneavoastră. Dacă doriți să controlați stresul, trebuie să aveți un nivel rezonabil de conștientizare a propriei valori. Dacă vreți să aveți succes în negocieri, este important să credeți în propriile argumente.”

Veți simți cartea ca pe o mănușă potrivită, eu așa am simțit-o.

Să aveți poftă de lectură!

Dacă îți plac articolele noastre și vrei să fii la curent cu toate noutățile, poți da like paginii noastre de facebook sau să ne urmărești pe Instagram.

Pe curând!


0 comentarii
0 likes
Articol precedent: Cetatea EnisalaUrmatorul articol: Cheile Dobrogei

Din aceeasi categorie

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre noi

Suntem doi călători care, din drag de viaţă, oameni, locuri şi întâmplări, am creat acest blog să fie sursă de inspiraţie şi relaxare pentru aceia dintre voi care caută frumosul oriunde şi în orice creaţie a acestei lumi. Citeste mai mult

Translate
Cele mai noi articole
Categorii
Calendar
ianuarie 2023
L Ma Mi J V S D
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031