Cum fu la Primul Muzeu în Aer Liber din România

Cum fu la Primul Muzeu în Aer Liber din România

Decât să mă plâng, mai bine caut soluții. Mi-a trebuit ceva timp să înțeleg asta, dar lucrurile prețioase nu se dobândesc întotdeauna ușor și bătând din palme. Așa că încerc să aplic această strategie ori de câte ori viața face mișto de mine.

Faza cu pandemia „a râs de noi toți”. Dar chiar și așa iubirea de viață ne dă răbdare și născocește soluții salvatoare. Una dintre ele este o plimbare prin Parcul Etnografic „Romulus Vuia” , primul muzeu în aer liber din România. Interesant, nu?

Noi am fost aici acum doi ani. Era o dimineață de vară când am ajuns aici. Soarele încă era blând așa că am putut să ne plimbâm în tihnă prin muzeu. Ne-a luat ceva timp, căci suprafața pe care se întinde muzeul este destul de generoasă.

Odată ce intri pe poarta muzeului, intri și într-o altă lume. Dacă ești pasionat de timpurile bunicilor și străbunicilor, atunci muzeul în aer liber „Romulus Vuia” este locul unde merită să ajungi.

Vizita muzeului îți va oferi o plimbare de care cu greu de vei despărți. Fiecare căsuță îți va oferi o poveste. Mirosul lemnului de casă veche te va duce negreșit cu gândul la copilăria pe care ai petrecut-o la bunici. E tare fain! Mergi, nu o să regreți!

Nu știu dacă este deschis publicului în această perioadă, dar merită să te interesezi. Pe timpurile astea, aici chiar poți uita de pandemie.

Cam așa arată, prin ochii noștri, o fărâmă din Parcul Etnografic „Romulus Vuia” din Cluj-Napoca.

Dacă îți plac articolele noastre, poți da like paginii de facebook  sau să te abonezi la newsletter pentru a fi la curent cu toate noutățile.

Pe curând, dragi prieteni!

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *