„Cei doi Papi” (2019)

„Cei doi Papi” (2019)
Titlul filmului dezvăluie cumva subiectul celor 2 ore de vizionat: doi papi ( Joseph Ratzinger – Papa Benedict al XVI – lea și cardinalul arhiepiscop Jorge Bergoglio ).
Cardinalul Jorge Bergoglio din Argentina, dorește să obțină retragerea sa din preoție, motiv pentru care merge  să-l întâlneaască pe Papă. Între aceștia se încheagă dialoguri extrem de interesante care te vor copleși cu profunzimea lor.
Despre dictaturile care răpesc libertatea de alegere, inechitate, luptele interioare are sufletului, remușcări și mărturisiri, preoție, conexiunea cu Dumnezeu, ipocrizia care distruge biserica, globalizarea indiferenței, cultura conflictului care ne face să ne gândim numai la noi, toate sunt subiecte care te vor cuceri în interpretarea actorilor Anthony Hopkins și Jonathan Pryce.
Liniștitor ca o rugăciune, filmul te va surprinde plăcut. Cei doi papi și a lor prietenie o să îți placă! Vizionare plăcută!

Dacă îți plac articolele noastre, poți da like paginii de facebook  sau să te abonezi la newsletter pentru a fi la curent cu toate noutățile.

Pe curând, dragi prieteni!

doicalatori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *