Ce să nu ratezi dacă ajungi în județul Sibiu


La vremea când noi l-am vizitat, Castelul de lut Valea Zânelor, situat în sătucul Porumbacul de Jos din județul Sibiu, era încă în construcție. Asta însă nu ne-a diminuat bucuria, ci dimpotrivă am pătruns prin amabilitatea gazdelor în viscerele acestui loc de poveste care ne-a încântat peste măsură.

Cu o arhitectură de basm, castelul surprinde întrutotul. Pe nicăieri nu văzusem așa ceva, așa că am călătorit cu nerăbdare spre Valea Zânelor.

Locul este o atracție turistică veritabilă, atât pentru cei mici cât și pentru cei mari. Am zăbovit și noi câteva clipe prin încăperile castelului dar și în grădina magică unde am savurat la primele ore ale dimineții o cafea, cuibăriți pe scaunelele din baloți de paie atât de faini și rustici.

Castelul este îmbrățișat de un peisaj superb: de o parte  Munții Făgărașului și de cealaltă râul Porumbacu.

E o poveste extrem de frumoasă acest loc, de aceea trebuie să ajungeți chiar voi să o aflați.

Mărturisim că această locație se află în topul locurilor noastre preferate, ceea ce înseamnă că într-o zi sigur vom reveni la castel. Merită să ajungeți aici, e prea frumos!

Cam așa arată prin ochii noștri o fărâmă din Castelul de Lut Valea Zânelor.

Dacă îți plac articolele noastre și vrei să fii la curent cu toate noutățile, poți da like paginii noastre de facebook sau să ne urmărești pe Instagram.

Pe curând!

 


0 comentarii
3 likes
Articol precedent: Și tu miroși oamenii de la distanță?Urmatorul articol: Pentru fete dar și băieți

Din aceeasi categorie

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre noi

Suntem doi călători care, din drag de viaţă, oameni, locuri şi întâmplări, am creat acest blog să fie sursă de inspiraţie şi relaxare pentru aceia dintre voi care caută frumosul oriunde şi în orice creaţie a acestei lumi. Citeste mai mult

Categorii
Calendar
iulie 2024
L Ma Mi J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031