Când ceva e prea mult, schimbă direcția!


Te știi un om bun. Dar atenție! Uneori bun nu înseamnă și fără de păcate. Le ai și tu pe ale tale, ca toți ceilalți. Dar nimic nu e veșnic! Într-o bună zi, poți fi doar bun. Și atât!

A fi bun înseamnă și a îngădui. A îngădui destule povești. Povești care îți trec pe la urechi și povești care îți rămân în suflet pentru totdeauna. Ei, poveștile astea care se lipesc de pereții inimii sunt tapetul vieții tale interioare. Tu știi ce model are tapetul tău. Tu știi ce culori ai ales.

Poate ai încercat destule modele și destule culori. Și cu toate astea, vine o zi când simți că vrei să renovezi totul. Da! Știu ce simți și simți bine!

Când ceva e prea mult, schimbă direcția!

Asta e prima mutare!

Renovarea începe cu ceva. Mai întâi privește înăuntrul tău! Apoi stai strâmb și cugetă drept! Și în final hotărăște-te! Cum vrei să arate interiorul tău?

 

Ai pete pe tapet lăsate de GÂNDURI? Te deranjează? Atunci repictează-ți povestea interioară!

Ai găuri scrijelite în tapet de OAMENI care nu ți-au înțeles sufletul? Atunci dă-le voie să plece! Doar așa vei putea întâlni alți oameni, dar adevărați!

Ai pe tapet nuanțe de culori care nu îți mai bucură inima? Atunci ai grijă mai ales la faptele tale! Mai ales TU dai culoare vieții tale!

Înainte de a-ți colora interiorul, colorează-ți gândurile! Gândurile în culori deschise îți luminează interiorul.

Apoi fii atent la cuvinte! Dacă ele nu sunt aidoma gândurilor, renovarea ta va eșua! Alege cuvinte sincere și așează-le cu blândețe!

Și după toate astea, neapărat schimbă și viteza, ca să poți alege la timp direcția corectă! Asta îți va aduce liniștea interioară. Și odată cu ea, renovarea ta interioară are șanse pentru succes.

Așadar, nu uita!

„Gândul este arhitectul destinului!”

„Câteodată trebuie să îi lași în pace pe ceilalți nu pentru că nu ți-ar păsa, ci pentru că lor nu le pasă de tine!”

„Noi suntem ceea ce faptele noastre sunt!”

Iar când ceva e prea mult, trebuie să schimbăm direcția, ca să nu zic foaia!

Dacă îți plac articolele noastre și vrei să fii la curent cu toate noutățile, poți da like paginii noastre de facebook sau să ne urmărești pe Instagram.

Pe curând!


3 likes
Articol precedent: O sectă sinistră: Colonia Dignidad (2021)Urmatorul articol: Peștera Ialomiței și a ei Mănăstire

Din aceeasi categorie

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre noi

Suntem doi călători care, din drag de viaţă, oameni, locuri şi întâmplări, am creat acest blog să fie sursă de inspiraţie şi relaxare pentru aceia dintre voi care caută frumosul oriunde şi în orice creaţie a acestei lumi. Citeste mai mult

Translate
Cele mai noi articole
Categorii
Calendar
decembrie 2021
L Ma Mi J V S D
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031