Când AZI e un mare ALTFEL

Când AZI e un mare ALTFEL

Pentru mine, prima zi din Postul Sfintelor Paști, întotdeauna, este altfel, altfel decât toate zilele din an. În această zi sufletul mi se reașază în căușul inimii.

Cred că mulți dintre noi, în această zi, suntem altfel. Nu renunțăm doar la alimentele preferate ci începem și curățenia de primăvară a sufletului. Din această zi ne ascultăm altfel inima iar liniștea și tăcerea o căutăm altfel.

Când AZI e un mare ALTFEL…

de ce să nu îți planifici și altfel de călătorii, de pildă, spre spiritual. Și unde găsim din abundență asta, dacă nu în lăcașurile lui Dumnezeu?

Așa că, vă propun astăzi un loc special, un loc în care Dumnezeu a lăsat mult har. Este vorba despre Mănăstirea Caraiman.

Mănăstirea este una ortodoxă și se află în orașul Bușteni, la poalele munților Bucegi.

Când ajungi aici vei fi foarte impresionat de priveliște. Noi am ajuns aici în fiecare anotimp și de fiecare dată am redescoperit-o altfel.

Am asistat și la slujbe care sunt divine de când este acolo diaconul Marian Moise. Mergi, o să descoperi acolo o liniște rară. Și ce nevoi poți avea în viața asta, în afară de sănătate, dacă nu de liniște sufletească?

Cam așa arată, prin ochii noștri, o fărâmă din Mănăstirea Caraiman.

Dacă îți plac articolele noastre, poți da like paginii de facebook  sau să te abonezi la newsletter pentru a fi la curent cu toate noutățile.

Pe curând, dragi prieteni!

doicalatori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *