Bridgerton (2020)

Bridgerton (2020)

Cred că serialele sunt la modă în ultima vreme, sau cel puțin acum am descoperit eu. Urmăresc platforma Netflix și tot ce apare nou, fie film, fie serial.

Platforma americană a introdus în decembrie, de Crăciun mai exact, serialul Bridgerton.

Nu am avut vreme de Bridgerton atunci, însă acum câteva zile l-am savurat. Sunt destule critici la adresa lui, dar mie chiar mi-a plăcut.

Serialul are la bază romanele autoarei americane Julia Quinn.

Dacă mi-ai da cărțile ei să le citesc, le-aș refuza fără să stau pe gânduri, nu sunt genul meu, aș spune, dar serialul l-aș revedea cu plăcere oricând.

Cei doi protagoniști, Daphne și Antony sunt de-a dreptul șarmanți.

Phoebe Dynevor în rolul lui Daphne și Rege-Jean Pege, în rolul lui Simon sunt întruchiparea iubirii. M-am îndrăgostit de ei. Joacă magnific amândoi.

Seria este una ușurică, asemenea unei rochii vaporoase care atrage însă privirea datorită croielii ei. Exact așa este filmul, atrage nu neapărat prin subiect ci mai ales prin interpretarea actorilor principali.

Primul sezon, are 8 episoade, pe care le savurezi într-un weekend, dacă ai chef de-o iubire ca-n povești.

Te vei relaxa cu mici intrigi, decoruri de epocă, rochii care mai de care mai elegante și colorate și, desigur, cu pesonaje faine.

Încearcă-l, poate o să-ți placă.

E nevoie uneori și de puțină „telenovelă” în viața noastră, nu de alta, dar seriozitatea în exces schimonosește sufletul.

Așadar, vizionare plăcută!

https://www.netflix.com/ro/title/80232398

Dacă îți plac articolele noastre, poți da like paginii de facebook  sau să te abonezi la newsletter pentru a fi la curent cu toate noutățile.

Pe curând, dragi prieteni!

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *