A treia cale de Stephen R. Covey


Suntem unici, iar asta presupune, desigur, și diferențe între noi. Și poate în asta rezidă totuși frumusețea omului.

Asemănările și deosebirile dintre oameni sunt cele care construiesc sau ruinează relațiile, indiferent de ce natură sunt. Dar dincolo de asta, există excelența, o calitate care poate fi cultivată între oameni. De asta încearcă să ne convingă autorul Stephen R. Covey prin cartea „A treia cale ”.

A treia cale de Stephen R. Covey

este una dintre acelea care ne învață cum să rezolvăm cele mai dificile probleme ale existenței și cum să ieșim neșifonați din menghina timpului care ne apasă zilnic cu diverse provocări.

Atenția noastră trebuie concentrată pe cum abordăm problemele, nu pe existența lor, iar asta poate presupune schimbări în modul de gândire, căci, așa cum spunea Albert Einstein, problemele importante pe care le avem nu pot fi rezolvate folosind același tip de gândire ca atunci când le-am creat. De aceeași părere este și autorul cărții „A treia Cale”.

Principiul de bază al autorului este că „pentru a ne rezolva cele mai dificile probleme trebuie să ne schimbăm radical modul de gândire!”

Așadar, cartea  este una care încurajează la descoperirea talentului schimbării. Odată descoperit, vom putea să rezolvăm problemele într-un mod revoluționar și ne vom dezvolta reflexe mentale care ne vor ajuta să depășim bariere aparent insurmontabile.

Este o carte care promite o viață in crescendo dacă urmăm „a treia cale”.

Zic s-o încerci, s-ar putea să te prindă. Lectură faină!

Dacă îți plac articolele noastre și vrei să fii la curent cu toate noutățile, poți da like paginii noastre de facebook sau să ne urmărești pe Instagram.

Pe curând!


0 comentarii
3 likes
Articol precedent: Eu și Marley (2008)Urmatorul articol: Telefonul mobil, o prelungire a mâinii

Din aceeasi categorie

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre noi

Suntem doi călători care, din drag de viaţă, oameni, locuri şi întâmplări, am creat acest blog să fie sursă de inspiraţie şi relaxare pentru aceia dintre voi care caută frumosul oriunde şi în orice creaţie a acestei lumi. Citeste mai mult

Cele mai noi articole
Categorii
Calendar
octombrie 2023
L Ma Mi J V S D
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031