Un pui de „Transfăgărășan”


Am descoperit de curând un traseu foarte fain în Moldova, mai exact în județul Bacău.

Eram într-un circuit pe la mănăstiri, când am descoperit un drum extrem de fain, o șosea nebună cu priveliști pe măsură.

Dacă ajungi prin județul Bacău, nu rata DJ 252. Noi ne îndreptam spre Biserica de lemn din Recea. Aflasem că e veche de când lumea și am vrut s-o vedem.

Însă până să ajungem la bisericuță, am avut parte de niște peisaje amețitor de faine. Era pe acolo un pui de „Transfăgărășan”. Dacă ajungi pe aici, ai să vezi.

Drumul de care îți vorbim este DJ 252 și leagă comuna Petrești de comuna Găiceana, din județul Bacău.

Șoseaua este foarte bună. Este o plăcere să șofezi pe aici. Vei face multe opriri căci peisajele sunt superbe. Nu doar muntele poate oferi peisaje de-ți taie respirația, ci și surorile lui, dealurile întinse și cocoșate de timp.

Șoseaua șerpuiește printre ele. E acolo un domino pe care nu-l vei uita. Acesta e un traseu pe care îl vei mai repeta cu siguranță.  E prea frumos pe aici!

Dacă ai vreme și nu te grăbești, vei găsi și un loc de picnic. Nu doar pachețelul de acasă va fi mai gustos, ci și sufletul tău mai odihnit într-un așa cadru natural.

Cam așa arată, prin ochii noștri, o fărâmă dintr-un pui de „Transfăgărășan.”

Dacă îți plac articolele noastre și vrei să fii la curent cu toate noutățile, poți da like paginii noastre de facebook sau să ne urmărești pe Instagram.

Pe curând, dragi prieteni!

0 comentarii
6 likes
Articol precedent: Mănăstirea PoglețUrmatorul articol: Biserica de lemn din Ciolpani

Din aceeasi categorie

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre noi

Suntem doi călători care, din drag de viaţă, oameni, locuri şi întâmplări, am creat acest blog să fie sursă de inspiraţie şi relaxare pentru aceia dintre voi care caută frumosul oriunde şi în orice creaţie a acestei lumi. Citeste mai mult

Cele mai noi articole
Categorii
Calendar
octombrie 2023
L Ma Mi J V S D
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031