Timpul rămâne cel mai de preț cadou

Timpul rămâne cel mai de preț cadou

Timpul rămâne cel mai de preț cadou, dincolo de toate celelalte atenții pe care le facem zi de zi sau cu diverse ocazii.

Nu știu cum vă simțiți voi, dar eu în prima zi din Anul Nou, întotdeauna mă simt ca într-o zi de luni sau ca într-o zi mare în care decid să-mi reprioritizez activitățile de zi cu zi.

Și chiar nu e rău să faci asta în prima zi din Anul Nou. Timpul rămâne cel mai de preț cadou al vieții noastre, de ce să-l irosim alandala?

Ce ar fi să-ți propui în Noul An să aduni mai cu sârg timpul și să-l păstrezi cu mai mare sfințenie? Gândește-te un pic!

Fiecare clipă pe care o petreci, indiferent de calitatea ei, înseamnă un pas către neant. Și atunci, iată rostul petrecaniei cu cap a timpului. Încearcă să storci din fiecare clipă înțelepciunea ei, te va obloji la timpul potrivit, ai să vezi.

Nu trata cu nepăsare timpul căci e cel mai de preț cadou pe care l-ai primit. Ce am fi fără timp? Nimic! Așa că dintre toate câte ți-e dat a trăi, simți și primi, tu prețuiește mai ales timpul. Restul sunt doar vorbe.

Timpul rămâne cel mai de preț cadou așa că prețuiește-l cum știi tu mai bine.

Poți primi orice, oricând de la oricine, dar timpul irosit nu ți-l va putea oferi nimeni, niciodată.

Ai grijă de timpul tău și respectă-l pe al altora.

Oferă-ți în fiecare zi timp, timp pentru tine și  pentru cei dragi inimii tale!

La început de 2021, trasează-ți pista pe care vei parcurge cursa acestui an.

Știu, nu depinde în totalitate de tine, dar visele sunt doar ale tale, doar tu le poți construi iar timpul, dacă-l prețuiești îndeajuns, te va sprijini. Doar crede!

Fii consecvent și timpul îți va fi aliat. Iar când vei simți că timpul fuge de tine și nu-l mai înțelegi, așează-te și odihnește-ți trupul, sufletul și mintea.

Sunt clipe și clipe iar ele formează cercul existenței tale. Ia-le ca atare. Învață să cunoști timpul, să-l folosești cu înțelepciune și el te va ajuta să înțelegi că toate în lume sunt trecătoare dar că tu merită să treci frumos.

La mulți ani sănătoși cu bucurii și împliniri, dragi prieteni!

Dacă vă plac articolele noastre, puteți da like și paginii de facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile.

doicalatori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *