Hazliul


Fiecare copac are o poveste, trebuie doar să știi cum să o auzi. Mai întâi trebuie să evadezi din culcușul tău drag și să mergi să-l întâlnești. Nu e o întâlnire oarecare. Cine a fost la astfel de întâlniri, știe ce vreau să spun.

Fii cu inima deschisă când vine ziua asta.

Ascute-ți privirea, căci îți va face cu ochiul cel care vrea să te întâlnească.

Așează-te lângă el sau pur și simplu privește-l cu atenție de sus până jos. Vezi, ai înțeles mesajul lui? De nu, înseamnă că mai ai de învățat ceva, chiar și de la copaci.

Astăzi, îți fac cunoștință cu unul din copacii mei dragi. E Hazliul. Așa l-am numit de când l-am văzut într-o drumeție. De atunci e în mintea mea, alături de mulți alții cu care m-am împrietenit pe potecile vieții.

Într-o bună zi, am să îți povestesc despre toți, căci toți sunt speciali. Dar astăzi, vedetă e Hazliul, cel care m-a înveselit odată, când într-o drumeție fiind, m-aș fi transformat în pasăre numai să ajung odată-n vârf.

El, Hazliul, a fost cel care m-a făcut să uit de „mergătorii” mei alintați. Mi-a fost drag atunci și îmi e și acum. E Hazliul meu și parte din mine, copacul care mi-a adus veselie și poftă de a urca munții. Poate îl vei întâlni și de va fi așa, salută-l din partea mea, călătoarea alintată, știe El despre cine e vorba.

Pe curând dragi prieteni, cu noi povești fotografiate!

Dacă îți plac articolele noastre și vrei să fii la curent cu toate noutățile, poți da like paginii noastre de facebook sau să ne urmărești pe Instagram.

Pe curând!


0 comentarii
0 likes
Articol precedent: Fascinația păcatului de Stefan ZeromskiUrmatorul articol: Bărbații, mai empatici decât femeile?

Din aceeasi categorie

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre noi

Suntem doi călători care, din drag de viaţă, oameni, locuri şi întâmplări, am creat acest blog să fie sursă de inspiraţie şi relaxare pentru aceia dintre voi care caută frumosul oriunde şi în orice creaţie a acestei lumi. Citeste mai mult

Translate
Cele mai noi articole
Categorii
Calendar
martie 2023
L Ma Mi J V S D
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031