Toamnă pe asfalt


Toamna e anotimpul meu preferat și poate și al tău. Toți iubim culorile toamnei și spectacolul pe care ni-l oferă gratis, an de an. Sunt locuri unde toamna e cu adevărat divină, unde pădurile de foioase se îmbrățișează cu cele de conifere. Toamna e ca și oamenii, adică în unele locuri e atractivă, în altele e, și atât. Dar chiar și în cazurile în care doar e, dacă ai ochi să o descoperi, poate deveni specială, cel puțin pentru tine. Fiecare dintre noi are o toamnă specială pe care o cuibărește în suflet și pe după pleoape. Și oricum ar fi ea, toamna e preferata mea. Îmi place și atunci când e tristă, și când e veselă. E anotimpul în care ploile dansează cu frunzele, culorile sunt dumnezeiești iar sufletul adoră să se cuibărească într-un locșor cald de unde să poată privi pe îndelete toamna. Iată doar una dintre asortările toamnei: un pic de gri, galben și verde. Un tablou perfect pentru privirea care ne cade uneori pe asfalt. Tu ai surprins vreodată toamna pe asfalt? Dacă da, sunt curioasă, cum arată?

Dacă ți-a plăcut articolul, arată-ne asta printr-un like!?

Dacă vrei să fii la curent cu toate noutățile de pe blog, urmărește-ne pagina de facebook sau abonează-te la newsletter.
Pe curând!

0 comentarii
0 likes
Articol precedent: „În inima mării” (2015)Urmatorul articol: Iubesc oamenii

Din aceeasi categorie

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre noi

Suntem doi călători care, din drag de viaţă, oameni, locuri şi întâmplări, am creat acest blog să fie sursă de inspiraţie şi relaxare pentru aceia dintre voi care caută frumosul oriunde şi în orice creaţie a acestei lumi. Citeste mai mult

Categorii
Calendar
iulie 2024
L Ma Mi J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031