Iubesc oamenii


Iubesc oamenii. Mă hrănesc cu tot ce înseamnă a fi OM. Îmi plac, mai ales, oamenii sinceri. Apoi îmi plac oamenii cărora poți să le spui ce gândești fără să se supere pe tine. Îmi plac oamenii care zâmbesc atunci când simt să facă asta, dar și cei care nu se sfiesc să lase o lacrimă să le curgă pe obraz.

Îmi plac oamenii cu care poți construi întâmplări frumoase din idei simple. Îmi plac oamenii alături de care timpul meu capătă sens. Îmi plac oamenii care fac clipele să nu se scurgă după ceas, ci după trăiri sincere.

Îmi plac oamenii care prin graiul lor îți mângâie firea. Îmi plac oamenii care privesc curat și cu inima bună. Dar îmi plac și oamenii care nu sunt întocmai cum am scris.

Oricum ar fi, sunt oameni și întotdeauna într-un om găsești toate culorile, fie luminoase, fie obscure. Nu știu cum ești tu, dar mie îmi place să văd mai întâi partea luminoasă din om, acea fărâmă divină care ne reamintește, de fapt, cine suntem. Îmi plac oamenii și atât.

Dacă îți plac articolele noastre, poți da like paginii noastre de facebook sau să te abonezi la newsletter pentru a fi la curent cu toate noutățile.

Pe curând, dragi prieteni!


0 comentarii
1 like
Articol precedent: Toamnă pe asfaltUrmatorul articol: Acasă la Horea, aproape de Cer

Din aceeasi categorie

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre noi

Suntem doi călători care, din drag de viaţă, oameni, locuri şi întâmplări, am creat acest blog să fie sursă de inspiraţie şi relaxare pentru aceia dintre voi care caută frumosul oriunde şi în orice creaţie a acestei lumi. Citeste mai mult

Categorii
Calendar
februarie 2024
L Ma Mi J V S D
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829