„Fabule moderne” de Tatiana Țîbuleac


În oceanul de cărți al timpurilor noastre, trebuie să fii un bun înotător, altfel  riști să te îneci printre coperți ademenitoare și cuvinte fără înțeles.

Uneori îmi este greu să găsesc cărți pe sufletul meu, dar și când le găsesc, mă hrănesc din ele pentru o bună bucată de timp. Așa a fost în cazul cărții „Fabule moderne” de Tatiana Țîbuleac, al cărui „gust”, încă, îl simt proaspăt în memoria mea afectivă.

Mai citisem de această autoare „Vara în care mama a avut ochii verzi”.

M-a zăpăcit cartea asta, de aceea am zis să mai citesc ceva zămislit de Tatiana.

„Fabule moderne”  de Tatiana Țîbuleac…

este o carte de povestiri cu tâlc pe care ți-o recomand din tot sufletul. Este ca o cafea dulce amăruie.

Ai să vezi cum și ridurile pot fi sărutate și avea cel mai dulce gust din lume. Ai să înțelegi mai mult ca oricând că „nu marginile și limitele ne sperie, ci oamenii și întâmplările care ne împing spre ele.”

Printre cuvintele ei, ai să descoperi că și nebunia poate face lumea mai bună și că nu există oameni vitregi ci doar inimi vitrege.

Cartea Tatianei Țîbuleac, cu toate ale ei fabule moderne, e ca și cutiuța ta de bijuterii pe care atunci când o deschizi, nu știi pe care dintre ele să le alegi, pentru că toate îți plac.

Sunt 48 de bijuterii literare. Poartă-le pe rând, zilnic. Fiecare zi îți va fi altfel, pentru că Tatiana Țîbuleac e altfel, e altceva.

Lectură plăcută!

Dacă îți plac articolele noastre și vrei să fii la curent cu toate noutățile, poți da like paginii noastre de facebook sau să ne urmărești pe Instagram.

Pe curând, dragi prieteni!

5 likes
Articol precedent: Pasul ȚenghelerUrmatorul articol: Statuia Inima lui Iisus

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre noi

Suntem doi călători care, din drag de viaţă, oameni, locuri şi întâmplări, am creat acest blog să fie sursă de inspiraţie şi relaxare pentru aceia dintre voi care caută frumosul oriunde şi în orice creaţie a acestei lumi. Citeste mai mult

Translate
Cele mai noi articole
Categorii
Calendar
decembrie 2021
L Ma Mi J V S D
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031