Exact ca în reclamele nemțești!

Exact ca în reclamele nemțești!

Când faci o retrospectivă a locurilor vizitate de-a lungul vieții tale, unele dintre ele îți reapar în minte cu o viteză neînchipuită.

Pur si simplu, nu ai cum să le uiți. Sunt ca o prelungire a privirii tale interioare și  a sufletului tău iubitor de frumos.

Mereu printre preferințele noastre de relaxare Obcinele Bucovinei vor fi în top.

Aria protejată Obcinele Bucovinei se află în partea de nord-vest a județului Suceava.

Aici e ca în reclamele pentru ciocolata cu lapte de pe posturile de televiziune nemțești, unde văcuța savurează în tihnă. Aici e cea mai faină iarbă din lume, iar laptele văcuței este mai alb decât zăpada Alpilor.

Căsuțele răsfirate pe dealuri, serpentinle care îți oferă un labirint vizual din care nu ai mai vrea să ieși, pădurile de foioase și conifere care te admenesc să le privești și munții care întregesc tot acest tablou rar, toate aceste întâmplări minunate  ți se vor cuibări în inimă pentru totdeauna.

Odată văzute, te asigur că te vor vrăji definitiv, astfel încât într-o bună zi sigur ai să vrei să revii.

Fă-ți timp să faci o plimbare prin aceste locuri, nu vei regreta, parol!

Noi am fost de vreo 3 ori și încă mai plănuim să ajungem.

Dacă ați fost, știți cum este și sunteți  poate deja la fel de îndrăgostiți de aceste locuri ca și noi, însă de nu ați ajuns încă, vă oferim doar câteva cadre din acest colț al țărișoarei noastre, un pic de rai pe care Providența ni l-a dăruit cu brațele deschise.

Cam așa arată prin ochii noștri, o fărâmă din Obcinele Bucovinei.

Dacă îți plac articolele noastre, poți da like paginii de facebook  sau să te abonezi la newsletter pentru a fi la curent cu toate noutățile.

Pe curând, dragi prieteni!

doicalatori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *