„Cele 40 de legi ale iubirii” de Elif Shafak


Oricât m-aș strădui să citesc anumite cărți, pur și simplu nu reușesc.?

Sunt extrem de indulgentă cu fiecare cuvânt și pagină. Îmi turez imaginația la maxim cu speranța că poate reușesc să mă îndrăgostesc de subiectul cărții. Nu funcționează!!!?

Dacă o carte nu mă prinde de moț din primele pagini, îmi este tot mai clar că trebuie să renunț la ea.

Până la urmă ce este actul lecturii? Uneori e o joacă a minții și inimii cititorului cu paginile brodate de cuvinte. Ei, și dacă joaca nu aduce bucurie atunci nu e decât o hârjoneală enervantă.

Refuz din acest an, 2020, jocul „de-a hârjoneala” și spun „play” doar acelor cărți de care mă îndrăgostesc iremediabil de la primele pagini.

Așadar, astăzi vă dezvălui una dintre îndrăgostirile mele literare ?, „Cele 40 de legi ale iubirii” de Elif Schafak?

Este un roman despre iubire.

Subiectul se croiește în jurul unei femei de 40 de ani, Ella Rubinstein, mamă a 3 copii și aflată într-o căsnicie de 20 de ani, însă consumată și nefericită. Casnică, Ella se decide să se angajeze la o agenție literară. Aici i se cere să scrie un referat despre romanul unui autor necunoscut.

Îndrăgostită, la început, de subiectul romanului pe care-l citește, sfârșește în a se îndrăgosti de autor și…mai departe, vă las să descoperiți singuri!?

O să vă placă! E unul din acele romane pe care vei vrea să-l mai citești cândva. ?

Lectură faină și cu folos să aveți!

Dacă îți plac articolele noastre, poți da like paginii de facebook  sau să te abonezi la newsletter pentru a fi la curent cu toate noutățile.

Pe curând, dragi prieteni!


0 comentarii
0 likes
Articol precedent: Exact ca în reclamele nemțeștiUrmatorul articol: Cursa (2016)

Din aceeasi categorie

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre noi

Suntem doi călători care, din drag de viaţă, oameni, locuri şi întâmplări, am creat acest blog să fie sursă de inspiraţie şi relaxare pentru aceia dintre voi care caută frumosul oriunde şi în orice creaţie a acestei lumi. Citeste mai mult

Translate
Cele mai noi articole
Categorii
Calendar
decembrie 2022
L Ma Mi J V S D
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031