Cum să vizitezi 3 țări în 11 zile


Pentru că încă mai e timp pentru vacanțe, m-am gândit să-ți zic despre una pe care noi tocmai am trăit-o. Poate îți va fi strop de inspirație. Sau pur și simplu o lectură despre oameni, locuri faine și vise care se împlinesc.

Dacă acum 6 luni, când am avut accidentul, mi-ai fi spus că vara aceasta voi zbura cu Lufthansa și voi lua la pas 3 țări, aș fi râs cu aceeași intensitate cu care am urlat de durere când mi-am rupt oasele pe pârtia din Durău.

Nici azi nu știu cum am reușit să fac glezna înșurubată și coloana fisurată să mă susțină să cutreier 3 țări în 11 zile. Există întâmplări pe care nu le poți explica, pentru că nu există cuvinte cu care să le explici. Ridici ochii spre Cer, și înțelegi că doar acolo se află explicația! Știu doar că mi-am dorit din tot sufeltul să pot merge din nou. Să călătoresc. Atât! Și călătoria a continuat, de această dată, în Germania, Franța, și Luxemburg.

Cu siguranță agențiile de turism oferă un astfel de tur prin aceste țări, însă continui să cred că cea mai faină variantă e să-l faci pe cont propriu.

Să nu depinzi de ceva sau cineva, să poți să-ți plimbi pașii pe unde vrei și cât vrei, e cea mai faină vacanță din câte pot fi. Am trăit-o pe pielea noastră și rămânem fideli ideii de a călători pe cont propriu.

Cum să vizitezi 3 țări în 11 zile?

O idee ar fi să zbori către Frankfurt și de acolo să îți cauți o cazare cât mai aproape de granițele cu Franța și Luxemburg.

Dacă nu ești norocos ca noi, să ai un prieten prin zonă, nu dispera. Găsești cazări pentru toate buzunarele, chiar și ale tale.

Noi ne-am cazat în orașul Mettlach din Landul Saarland. De aici până la Luxembrug sunt doar 84 de km, iar până la Paris 387 de km.

Până la Luxemburg poți merge lejer cu o mașină, iar spre Paris, cu trenul Ice, în numai două ore ești la Emmanuel Macron acasă.

Cât despre Germania, o mașină închiriată sau trenul te ajută de îndată să ajungi acolo unde îți zboară mintea. Dacă ești cu adevărat pasionat de călătorii, găsești întotdeauna soluția potrivită ție. Oricare ar fi ea, succesul e garantat!

Ca să ne crezi pe cuvânt, rămâi alături de noi ca să-ți povestim cum fu timp de 11 zile prin 3 țări ale Europei. Iată doar câteva frânturi imortalizate în fotografii:

În următoarea postare ne vom opri în Frankfurt, orașul cu zgârie nori, dar și căsuțe de poveste!

Dacă îți plac articolele noastre și vrei să fii la curent cu toate noutățile, poți da like paginii noastre de facebook sau să ne urmărești pe Instagram.

Pe curând!


0 comentarii
9 likes
Articol precedent: Și când crezi că ceva nu se va mai întâmpla, vine viața și îți dă o lecție taman inversUrmatorul articol: De ce să vizitezi Frankfurt, orașul cu zgârie nori și căsuțe de poveste

Din aceeasi categorie

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre noi

Suntem doi călători care, din drag de viaţă, oameni, locuri şi întâmplări, am creat acest blog să fie sursă de inspiraţie şi relaxare pentru aceia dintre voi care caută frumosul oriunde şi în orice creaţie a acestei lumi. Citeste mai mult

Translate
Cele mai noi articole
Categorii
Calendar
februarie 2023
L Ma Mi J V S D
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728