Credința în tine este Asul tău!


Viața ne așterne, sub pași, clipe dar și eternități.

Eternitățile sunt acele momente nesfârșite. Da, nesfârșite din diverse motive.

Un  apel telefonic, pe care-l aștepți îndelung, poate părea o eternitate. Un gest pe care îl dorești, dar întârzie să apară, poate însemna o eternitate. O încercare, fără sorți de izbândă, se poate transforma rapid într-o eternitate greu de suportat. O amintire care îți bântuie necontenit gândurile, se poate cocoța, enervant, în creier. Și tot pentru o eternitate! Și lista întâmplărilor care ni se așază în buzunarul sufletului, poate urca până la cer. Sau poate coborî în inima pământului. Dar nu asta este esențial, ci cum putem transforma  eternitățile neprietenoase în clipe faine.

Uneori ideile ne vin spontan, alteori, după mai multe incidente emoționale. În oricare scenariu providențial am fi, suntem norocoși dacă am găsit soluția. Iată de ce e bine să ne concentrăm pe soluții, și nu pe văicăreli.

A! Și dacă prin preajma ta, defilează specimene care sunt experte în cârcoteală, tu vezi-ți de drum! În calea ta, încet dar sigur, se vor alinia planetele așa cum trebuie.

Fă un exercițiu cu tine însuți! Cu inima ta! Cu voința ta! Arsenalul de care dispui nu te va trăda! Trebuie doar să crezi! Credința dă curaj, atât celui mic, cât și celui mare! Nu statura contează, ci mai ales credința! Iar credința învinge mereu!

Credința în tine este Asul tău!

Dacă îți plac articolele noastre și vrei să fii la curent cu toate noutățile, poți da like paginii noastre de facebook sau să ne urmărești pe Instagram.

Pe curând!


4 likes
Articol precedent: Peștera Ialomiței și a ei MănăstireUrmatorul articol: Biserica de lemn din Recea

Din aceeasi categorie

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre noi

Suntem doi călători care, din drag de viaţă, oameni, locuri şi întâmplări, am creat acest blog să fie sursă de inspiraţie şi relaxare pentru aceia dintre voi care caută frumosul oriunde şi în orice creaţie a acestei lumi. Citeste mai mult

Translate
Cele mai noi articole
Categorii
Calendar
decembrie 2021
L Ma Mi J V S D
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031