Cea mai de treabă persoană pe care o cunosc


Avem timp să trăncănim despre toate și nimic. Avem timp pentru Facebook, Tik Tok, Youtube, Instagram și multe alte platforme online. Și dacă nu ești atent, s-ar putea să nu mai ai timp destul pentru tine, familie și, desigur, pentru cea mai de treabă persoană din lume.

Te-ai întrebat vreodată care este cea mai de treabă persoană pe care o cunoști? Dacă ai făcut-o, sper că nu ai stat prea mult pe gânduri. Și dacă știi deja cine este, atunci petrece destul timp cu ea. Zilnic!

Pentru mine…

cea mai de treabă persoană pe care o cunosc…

e mama.

Mama e mama. Și atât. Dar nu, nu te poți opri aici!

Când vine vorba despre mama, amintirile vin ca o avalanșă peste tine. Știi cum este, despre mama poți vorbi ore în șir. Dacă nu ai cu cine să faci asta, fă-o cu tine însuți. Apoi, dacă își mai plimbă pașii protectori pe Pământ, sun-o! Și povestiți! Povestiți orice!

Dacă vei spune lucruri banale, pentru mama ta vor fi cele mai interesante știri ale zilei.

Dacă îți suni mama într-un moment nepotrivit, ea niciodată nu-ți va respinge apelul. Ea va lăsa totul baltă, numai să-ți audă glasul.

Dacă ești indispus într-o zi, vorbește cu mama! Mama ta va avea în glas toată răbdarea acestei lumi.

Dacă frica te îmbrățișează vreodată,  pârăște-o mamei tale! O mamă cu rugăciunile ei străpunge și înduplecă Cerul.

Sper să nu ai vreun dubiu legat de cine este cea mai de treabă persoană pe care o cunoști. Și mai sper din tot sufletul, să prețuiești timpul cu ea!

Nu uita! Fiecare mamă e cea mai bună mamă. Punct.

Dacă îți plac articolele noastre, poți da like paginii de facebook  sau să te abonezi la newsletter pentru a fi la curent cu toate noutățile.

Pe curând!


0 comentarii
5 likes
Articol precedent: Cafeneaua de la capătul lumii de John P. StreleckyUrmatorul articol: Ascensiunea Imperiilor: Otomanii – Mehmed vs Vlad

Din aceeasi categorie

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre noi

Suntem doi călători care, din drag de viaţă, oameni, locuri şi întâmplări, am creat acest blog să fie sursă de inspiraţie şi relaxare pentru aceia dintre voi care caută frumosul oriunde şi în orice creaţie a acestei lumi. Citeste mai mult

Translate
Cele mai noi articole
Categorii
Calendar
ianuarie 2023
L Ma Mi J V S D
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031