Before I Fall (2017)


Dacă îți plac filmele cu bucle temporale, atunci „Before  I Fall” (2017) poate fi o alegere bună.  Îl găsești, desigur, pe platforma Netflix.

Filmul, desi la prima vedere, pare pentru adolescenți, nu e chiar așa. Îl vei putea gusta și tu, cel trecut de vârsta nebuniilor.

Filmul are la bază romanul „Before I Fall”  de autoarea americană Lauren Oliver.

Mereu filmele inspirate de cărți provoacă. Vrei să știi, de pildă, dacă se respectă întru totul subiectul cărții și mai ales, vrei să dai tu verdictul final:  e mai bună cartea sau e mai bun filmul!

Dar să revenim la filmul nostru.

„Before I Fall” o are ca protagonistă pe Zoey Deutch pe care poate ați văzut-o deja în comedia „Dirty Grandpa”.

Filmul este o buclă temporală în care pică protagonista noastră și odată cu ea și noi. Nu vă dezvăluim ce presupune această buclă ci vă lăsăm să descoperiți singuri.

Odată cu vizionarea filmului vi se vor derula scenarii din viața proprie pe care, poate, și voi le-ați trait.

Filmul, prin subiectul său și scenele pe care le etalează, este ca un declic de întrebări și răspunsuri pentru orice privitor. Ai să înțelegi ce spunem când îl vei viziona.

Before I fall (2017) 

Mesajul filmului doar în câteva cuvinte? Trăiește fiecare zi oferind celor din jur cea mai bună variantă a ta. Nu uita că viața e numai una iar „ce faci astăzi contează mai mult decât îți poți închipui.” Anumite momente sunt eterne, chiar și după ce trec, tot continuă. Sunt cele care dau sens, spune cineva în film.

Sperăm să îţi placă filmul şi poate va schimba ceva în interiorul tău sau va trezi atitudini adormite, de ce nu?!

Vizionare plăcută!

Dacă îți plac articolele noastre, poți da like paginii de facebook  sau să te abonezi la newsletter pentru a fi la curent cu toate noutățile.

Pe curând, dragi prieteni!


0 comentarii
3 likes
Articol precedent: Cartea cărţilorUrmatorul articol: „Fahrenheit 451”

Din aceeasi categorie

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre noi

Suntem doi călători care, din drag de viaţă, oameni, locuri şi întâmplări, am creat acest blog să fie sursă de inspiraţie şi relaxare pentru aceia dintre voi care caută frumosul oriunde şi în orice creaţie a acestei lumi. Citeste mai mult

Categorii
Calendar
februarie 2024
L Ma Mi J V S D
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829