A dărui înseamnă și a oferi ceva din tine


Luna martie, ca și sora ei, decembrie, este una care ar trebui să mai poarte un nume. De exemplu, Bucurie!

Vine o vreme când te bucuri altfel. Altfel decât o făceai odinioară. Nu știu dacă ține de vârstă, de întâmplările pe care le trăim sau de oamenii pe care îi avem în jur. Habar n-am, însă sunt sigură de un lucru. Vine o vreme când a dărui înseamnă și a oferi ceva din tine. O emoție, un gând, un gest, toate pot fi după dăruirea lor, amintiri prețioase.

Despre ele vă zic azi, după ce câteva zile din martie au trecut deja, lăsând în urma lor, dar și în sufletul multora dintre noi, amintiri frumoase dăruite de oameni frumoși.

 

Sunt daruri și… daruri. Toate sunt frumoase în felul lor, însă unele ți se lipesc de-a dreptul de suflet. Nu mai zic de oamenii care le oferă.

Oamenii care dăruiesc din suflet au o licărire  în privire. O licărire deosebită. Ei când oferă, simți că darul lor ți se cuibărește în inimă. Despre astfel de oameni vreau să va zic. Ei sunt suflete Mari în trupuri vremelnice.

Pe oamenii aștia să nu-i pierzi din gândurile tale! Oriunde ai alerga în lumea asta, orice treburi te-ar ține în loc, de ei să nu uiți vreodată!

Ei sunt oamenii care pun în palme, odată cu darul oferit, o bucățică din sufletul lor. Ei, asta-i scânteia care animă ființa celui care primește darul. Iar asta nu se uită cu una cu două. Asta-i povestea cea mai faină. Ea îți hrănește mintea și sufletul și-ți amintește cât de faină e viața.

Viața are de oferit tot felul de daruri. Dar cele făcute din toată inima, sunt rare. Așadar, a primi un astfel de gest este cel mai prețios cadou, indiferent ce se ascunde în ambalaj. Și tu știi asta: cadoul făcut din inimă se simte!

Să te bucuri de toate cadourile lui Mărțișor, și mai ales de cele făcute din inimă!

Dacă îți plac articolele noastre, poți să ne urmărești pe FacebookYoutubeInstagram,sau să te abonezi la newsletter pentru a fi la curent cu toate noutățile.

Pe curând!


0 comentarii
3 likes
Articol precedent: Muzeul Lingurilor – un loc inedit de vizitatUrmatorul articol: „Doamna Nobel” de Lisa Strømme

Din aceeasi categorie

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre noi

Suntem doi călători care, din drag de viaţă, oameni, locuri şi întâmplări, am creat acest blog să fie sursă de inspiraţie şi relaxare pentru aceia dintre voi care caută frumosul oriunde şi în orice creaţie a acestei lumi. Citeste mai mult

Categorii
Calendar
mai 2024
L Ma Mi J V S D
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031