„Toate acele lucruri minunate”(2020)


Crezi ca ar putea exista o zi perfectă? Unde te-ai duce dacă ai putea să te duci oriunde? De ce ți-e cel mai mult frică? ? sunt întrebarile unuia dintre protagoniștii filmului pe care vi-l propunem azi.

Cu replici atrăgătoare și doi actori minunați, filmul este una dintre cele mai frumoase forme ale iubirii ce se conturează între doi adolescenți.

Pe fondul unor traume din trecut, doi tineri încearcă să descopere împreună toate acele lucruri minunate care să-i vindece în interior pentru a putea din nou pași în exterior.

E un film care te lasă pe gânduri nu doar la ceea ce ești sau faci tu însuți zi de zi, ci mai ales la cei din jurul tău pe care nu-i observi cu toate ale lor. Și ce crezi, când vei observa, poate fi „too late”.

Luminos și întunecat deopotrivă, așa am descrie acest film pe care merită să-l vizionezi.

Și nu uita: „nu trebuie să urci un munte ca să fii în vârful lumii, cele mai urâte locuri pot fi frumoase atâta timp cât ai răbdare să le privești și e în regulă să fii uneori confuz atâta timp cât apoi îți găsești drumul.”

Este un film care îți demonstrează, dacă mai era nevoie, că lucrurile mărunte contează cel mai mult, iar oamenii care ți le oferă sunt de fapt cei mai prețioși din viața ta.

Vizionare plăcută!

https://www.youtube.com/watch?v=xgH141YW1XI

Dacă îți plac articolele noastre, poți da like paginii de facebook  sau să te abonezi la newsletter pentru a fi la curent cu toate noutățile.

Pe curând, dragi prieteni!


0 comentarii
0 likes
Articol precedent: „Dragoste în vremea holerei” de Gabriel Garcia MarquezUrmatorul articol: Cetatea Alba Carolina

Din aceeasi categorie

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre noi

Suntem doi călători care, din drag de viaţă, oameni, locuri şi întâmplări, am creat acest blog să fie sursă de inspiraţie şi relaxare pentru aceia dintre voi care caută frumosul oriunde şi în orice creaţie a acestei lumi. Citeste mai mult

Cele mai noi articole
Categorii
Calendar
septembrie 2023
L Ma Mi J V S D
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930