Și când crezi că nu mai poți, de fapt mai poți un pic


Și când crezi că nu mai poți, de fapt mai poți un pic, iar acest pic e colacul tău de salvare.

Pentru mulți dintre noi, viata este o prăjitură delicioasă. Gustăm din ea cu poftă și nu credem că vreodată o să ni se aplece de la ea. Și ce să vezi, uneori viața chiar ne surprinde. Ei, și în acest context, devine o limonadă în care Dumnezeu pare ca a uitat să mai pună zăhăr. Doar pare! Nu te lăsa păcălit de gândurile Necuratului. Se zice că Dumnezeu nu ne dă mai mult decât putem duce. Așadar, oricât ți s-ar încovoia coloana din pricina greutăților, să știi că Dumnezeu nu te îngenunchează. Și dacă o face, să știi că e doar pentru a te îndemna să te rogi mai mult. Iar din rugăciune se naște salvarea trupului și a sufletului.

Când carnea și oasele sunt vătămate, rămâne ceva plăpând care licărește în ungherele ființei tale. E suflețelul tău, fărâmă din Dumnezeu. Aici să știi că se află picul, acel zvâc care te scoate la liman din orice necaz.

Știu, până să ajungi la el, trebuie să-ți faci numărul de lacrimi și suspine. Trebuie să te cerți îndeajuns și să ceri socoteală destinului. Și după ce-ți vei consuma toată nedumerirea, te vei lovi cu fruntea de picul salvator.

Nu deznădăjdui! Acordă-ți timp să înveți a avea răbdare. Ea te va ajuta să afli toate căile pe care urmează să mergi pentru a reuși. Vei vedea, cătinel și sigur, raza de lumină. Poate fi o idee, un gând, un om, o întâmplare, poate chiar propria-ți forță interioară. Cert e că Ceva te va ajuta să mergi mai departe cu ființa ta și ale ei cicatrici, dar și zâmbete.

Când viața îți oferă bucurii, traiește-le din plin și multumește-i lui Dumnezeu pentru ele!

Când viața îți oferă tragedii, fă din ele cele mai bune lecții de viață din care ai învătat ceva.

Si când crezi ca nu mai poti, de fapt să știi că mai poți un pic…

Crede-mă! Am trăit-o pe propria-mi piele.

Dacă îți plac articolele noastre și vrei să fii la curent cu toate noutățile, poți da like paginii noastre de facebook sau să ne urmărești pe Instagram.


0 comentarii
4 likes
Articol precedent: Ascensiunea Imperiilor: Otomanii (2020)Urmatorul articol: Ciclul progresului (2018)

Din aceeasi categorie

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre noi

Suntem doi călători care, din drag de viaţă, oameni, locuri şi întâmplări, am creat acest blog să fie sursă de inspiraţie şi relaxare pentru aceia dintre voi care caută frumosul oriunde şi în orice creaţie a acestei lumi. Citeste mai mult

Translate
Cele mai noi articole
Categorii
Calendar
iunie 2022
L Ma Mi J V S D
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930