România neîmblânzită (2019)


Crăciunul este cea mai frumoasă perioadă din an. E sărbătoarea în care, cei mai mulți dintre noi, preferăm să o petrecem în familie, pentru că aici e cel mai bine.

Și după ce petreci cu ai tăi de Crăciun, petrece timp și cu tine. Timp în care să faci ce-ți place ție mai mult.

Și dacă printre bucuriile tale se află și plăcerea de a vedea filme, am  pentru tine o propunere: România neîmblânzită!

România neîmblânzită

este un film documentar care te va purta prin câteva locuri divine din țara noastră.

Are tot ce vrei, cadre care surprind măreția naturală a acestei țări, o coloană sonoră care însoțește perfect imaginile și un narator de excepție în persoana actorului Victor Rebengiuc.

Filmul surprinde o parte din România, în cele 4 anotimpuri. Vei călători, odată cu vizionarea acestui documentar, prin Munții Carpați, Delta Dunării, Munții Apuseni, Dobrogea și Transilvania.

Este un documentar cu imagini amețitor de frumoase și foarte bine documentat.

Vei afla informații prețioase legate de flora și fauna acestei țări și vei vedea comportamentele necuvântătoarelor care te vor surprinde într-un mare fel.

De la ursul brun, râsul carpatin, lupii care încă mai populează pădurile, caprele negre de pe cea mai înaltă stâncă de la noi, Piatra Craiului, caii sălbatici din Delta Dunării, peștii adâncurilor tronați de cel mai mare mamifer din Europa, morunul, toate insectele prezente în arealul României, și până la cel mai mare prădător al văzduhului, acvila de munte, care țintește prada de la 3 km și are văzul de 8 ori mai puternic decât al omului, vei parcurge cea mai faină călătorie prin țara noastră.

Sunt povești foarte interesant surprinse. Pe lângă protagoniștii de care ți-am vorbit mai sus, te vei delecta cu salamandrele, pelicanii, furnicile roșii, broaștele de lac, șarpele de apă, berzele istețe, toate surprinse în viața lor de zi cu zi.

România neîmblânzită

este o lecție de geografie de nota 10+.

Nu doar pentru munca depusă în cele 400 de ore de filmare de cei 22 de profesioniști trebuie vizionat filmul, ci și pentru că este unul dintre cele mai bune documentare despre România de dupa 1989.

România neîmblânzită

este o poveste în imagini care te va bucura de Crăciun. Vei vedea!

Îți las linkul către trailer, poate vei vrea să-l vezi.

https://www.romanianeimblanzita.ro/

Vizionare plăcută!

Dacă îți plac articolele noastre și vrei să fii la curent cu toate noutățile, poți da like paginii noastre de facebook sau să ne urmărești pe Instagram.

Pe curând!


0 comentarii
6 likes
Articol precedent: Doctor Jivago (1965)Urmatorul articol: Umbra spionului (2021)

Din aceeasi categorie

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre noi

Suntem doi călători care, din drag de viaţă, oameni, locuri şi întâmplări, am creat acest blog să fie sursă de inspiraţie şi relaxare pentru aceia dintre voi care caută frumosul oriunde şi în orice creaţie a acestei lumi. Citeste mai mult

Translate
Cele mai noi articole
Categorii
Calendar
mai 2022
L Ma Mi J V S D
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031