Povestea lui CÂND

Povestea lui CÂND

Când ți-e dor de copilul din tine răsfoiești amintirile, doar, doar te-o alina nostalgia unor vremuri în care visai în culorile curcubeului și credeai că esti cel mai norocos om al acestui pământ.

Când te prăbușești, din varii motive, Dumnezeu culege din toată suflarea pământească câțiva oameni și ți-i sădește în suflet pentru totdeauna, deoarece ei au trăit alături de tine suferința ta.

Când frisoanele vieții te încolțesc, e momentul oportun pentru a te cunoaște cu adevărat: ești fricos dar nădăjduiești în minuni sau dimpotrivă, curajos și pentru asta pășești apăsat și hotărât să spulberi în bucăți sub tălpi toată suferința.

Când privirea îți surprinde în oglindă trupul firav și se casc întrebări fără răspuns, poate n-ar fi rău să colorezi cu mintea o variantă mai bună a ta.

Când toate astea ți se întâmplă, e semn că Dumnezeu te căleste pentru ce va urma a se întâmpla într-o altă zi.

Oricum și orice ar fi, minunea de a pluti deasupra hăului și a nu te prăbuși este una dintre esențele tari ale vieții.

A trăi suferința e una dintre cele mai intense forme de curaj așa cum a ne ridica și merge mai departe e cel mai frumos cadou pe care i-l facem lui Dumnezeu dar și nouă.

Dacă îți plac articolele noastre, poți da like paginii de facebook  sau să te abonezi la newsletter pentru a fi la curent cu toate noutățile.

Pe curând, dragi prieteni!

doicalatori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *