Parcul Osoiu


Dacă ești mai comod din fire și nu vrei să-ți pui la treabă picioarele, dar ai vrea să te bucuri de priveliști amețitor de faine, atunci îți dăm un pont.

Este un loc, desigur nu singurul în țara asta, unde poți trăi la înălțime. E aproape ca pe dealurile și munții înalți pe care noi, împătimiții drumețiilor, urcăm cu plăcere și bucurie.

Acest loc l-am descoperit de curând și se numește Parcul Orizont. El se află în județul Bacău, mai exact în localitatea Moinești.

Habar nu aveam că există, noroc de ochii noștri ageri, care au surprins un panou pe care se afla o imagine superbă cu Parcul Osoiu.

Parcul Oșoiu…

Este un parc amenajat și situat pe versantul nordic al dealului Osoiu.

Am pornit către el, fără să știm ce minunăție aveam a trăi aici. Am început a bănui, abia când am tot început să urcăm. Când am ajuns la destinație, am rămas fără cuvinte.

Un parc atât de frumos, cu o așa panoramă, nu are cum să nu te lase mut.

Parcul cuprinde câteva foișoare, grătare, un restaurant, un spațiu de joacă pentru copii, câteva băncuțe și desigur priveliști amețitor de frumoase.

E prea frumos aici, să vii să faci grătar, zicem noi. E păcat să afumi locul! O băutură caldă sau rece, servită pe terasa restaurantului, sau un păachețel făcut acasă și servit la foișor, e suficient pentru relaxare.

De la foișoare sau terasa restaurantului, ai niște dealuri care se întind sub ochii tăi, de te ia cu amețeală. Este extrem de frumos! Nu-ți mai vine să pleci de aici!

Am aflat că aici se organizează și evenimente cu diverse ocazii. Trebuie să fie frumos, așa că merită urmărită locația.

Dacă ajungi prin orașul Moinești, mergi și vezi Parcul Osoiu. O să-ți placă ce-ai să găsești aici.

Cam așa arată, prin ochii noștri, o fărâmă din Parcul Osoiu.

Dacă îți plac articolele noastre și vrei să fii la curent cu toate noutățile, poți da like paginii noastre de facebook sau să ne urmărești pe Instagram.

Pe curând, dragi prieteni!

0 comentarii
14 likes
Articol precedent: Capela CălătorilorUrmatorul articol: La cinci pași de tine (2019)

Din aceeasi categorie

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre noi

Suntem doi călători care, din drag de viaţă, oameni, locuri şi întâmplări, am creat acest blog să fie sursă de inspiraţie şi relaxare pentru aceia dintre voi care caută frumosul oriunde şi în orice creaţie a acestei lumi. Citeste mai mult

Categorii
Calendar
mai 2024
L Ma Mi J V S D
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031