Mocăniţa de la Vişeul de Sus


Mocăniţa de la Vişeul de Sus cucereşte, fără îndoială, pe oricine. Se ştie!
Era un august ofertant când am plecat spre Maramureş. Era timp fain cu cer senin.  Noi?! Plini de dorinţa unei călătorii cu Mocăniţa.
Dacă nu ai ajuns încă aici, te îndemnăm din toată inima să o faci. O să ai o aventură frumoasă de care îţi vei aminti mereu cu drag.
Noi chiar am avut şi încă una memorabilă. ?
Deşi era august, timpul ne-a surprins acolo sus la Vişeu.
Ziua e binişor, dar seara şi dimineaţa, brr! Mi-a părut rău că nu mi-am luat căciula şi mănuşile de acasă. 3 grade în mijloc de august?! Aşa că, dacă mergeţi spre Vişeul de Sus, luaţi în calcul să aveți la voi și hăinuţe moi şi călduroase. ?
Vişeul de Sus e un orăşel în judeţul Maramureş, care atrage turişti datorită trenuleţelor cu aburi. Iată un motiv bun să mergi aici, dacă vrei să savurezi o plimbare pe şine.
Chiar dacă în ultima vreme televiziunile au mediatizat diverse incidente petrecute cu Mocăniţa, noi zicem să vă faceţi semnul crucii şi să porniţi la drum. ?

Mocăniţa de la Vişeul de Sus…

înseamnă și ultima cale ferată forestieră cu abur din lume, aşa că merită să ajungeţi să vă bucuraţi de acestă raritate.
După plimbarea pe şine, la destinţie vă aşteaptă un popas cu de toate: mâncare şi beutură specifică zonei, desigur într-o ambianţă plăcută creată de fete frumos îmbrăcate în portul popular inconfundabil al maramureşencelor.
Nu ştim dacă v-am convins de frumuseţea acestui colţ din ţărişoara noastră, însă până ajungeţi acolo, cam aşa arată o fărâmă din Vişeul de Sus şi a lui Mocăniţă.?

Dacă îți plac articolele noastre, poți da like paginii de facebook  sau să te abonezi la newsletter pentru a fi la curent cu toate noutățile.

Pe curând!


0 comentarii
2 likes
Articol precedent: Adevăr în oglindăUrmatorul articol: „Tombuctu” de Paul Auster

Din aceeasi categorie

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre noi

Suntem doi călători care, din drag de viaţă, oameni, locuri şi întâmplări, am creat acest blog să fie sursă de inspiraţie şi relaxare pentru aceia dintre voi care caută frumosul oriunde şi în orice creaţie a acestei lumi. Citeste mai mult

Translate
Cele mai noi articole
Categorii
Calendar
martie 2023
L Ma Mi J V S D
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031