Mocăniţa de la Vişeul de Sus

Mocăniţa de la Vişeul de Sus
Mocăniţa de la Vişeul de Sus cucereşte fără îndoială, pe oricine.  Se ştie!
Era un august ofertant când am plecat spre Maramureş. Era timp fain cu cer senin.  Noi?! Plini de dorinţa unei călătorii cu Mocăniţa.
Dacă nu ai ajuns încă aici, te îndemnăm din toată inima să o faci. O să ai o aventură frumoasă de care îţi vei aminti mereu cu drag.
Noi chiar am avut şi încă una memorabilă. ?
Deşi era august, timpul ne-a surprins acolo sus la Vişeu.
Ziua e binişor dar seara şi dimineaţa , brr! Mi-a părut rău că nu mi-am luat căciula şi mănuşile de acasă. 3 grade în mijloc de august?! Aşa că dacă mergeţi spre Vişeul de Sus, luaţi în calcul și hăinuţe moi şi călduroase. ?
Vişeul de Sus e un orăşel în judeţul Maramureş, care atrage turişti datorită trenuleţelor cu aburi, iată un motiv bun dacă vrei să savurezi o plimbare pe şine.
Chiar dacă în ultima vreme, televiziunile au mediatizat diverse incidente petrecute cu Mocăniţa, noi zicem să vă faceţi semnul crucii şi să porniţi la drum. ?

Mocăniţa de la Vişeul de Sus…

înseamnă și  ultima cale ferată forestieră cu abur din lume, aşa că merită să ajungeţi să vă bucuraţi de acestă raritate.
După plimbarea pe şine, la destinţie vă aşteaptă un popas cu de toate: mâncare şi beutură specifică zonei, desigur într-o ambianţă plăcută creată de fete frumos îmbrăcate în portul popular inconfundabil al maramureşencelor.
Nu ştim dacă v-am convins de frumuseţea acestui colţ din ţărişoara noastră, însă până ajungeţi acolo, cam aşa arată o fărâmă din Vişeul de Sus şi a lui Mocăniţă.?

Dacă îți plac articolele noastre, poți da like paginii de facebook  sau să te abonezi la newsletter pentru a fi la curent cu toate noutățile.

Pe curând, dragi prieteni!

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *