La mulți ani, doicalatori.ro !!!


 Pierdusem pentru a doua oară rolul de a fi mamă. Credeam că nu voi scrie niciodată despre asta, însă ziua de 3 octombrie îmi demonstrează că în orice tragedie există o scânteie care într-o bună zi se poate aprinde pentru a-ți lumina calea umbrită de amintiri grele.
Acum un an, exact în această zi, se năștea timid și fără prea multă gălăgie site-ul doicalatori.ro. A apărut din dorința de a umple tăcerea unei dureri, a unei pierderi care mocnea în mine.
Trecuseră vreo câteva luni de atunci, când mi-a venit ideea de a-mi bandaja durerea prin scris și a împărtăși cu alți „călători” frumusețea vieții pe care o găseam în trăirile-mi efemere.
La început a fost curiozitatea, cum să construiesc un blog. Am citit materiale despre subiect, am audiat tutoriale și mi-am lăsat degetele în voie pe tastatură. 
Făceam pași timizi dar  eram încrezătoare și cu o dorință de nestăvilit. Încet, încet a prins contur și a devenit jurnalul meu în care am lăsat la vedere toate descoperirile faine pe care le făceam în spațiul care mă cuprindea cu toate întâmplările lui, bune sau mai puțin bune.
O călătorie interesantă, o carte bună, un film captivant, o fotografie mai specială sau gânduri care curgeau din sufletul-mi fericit sau dezamăgit, toate le-am împărtășit cu voi, dragi prieteni ai site-ului doicalatori.ro.
Astăzi, mai mult ca oricând, cred că nimic nu este întâmplător. Nimic nu se pierde, totul se transformă, iar pierderea, despre care vă vorbeam la început, s-a transformat într-un CEVA la care țin extrem de mult. E o părticică din sufletul meu dar și al celuilalt călător, soțul meu, care mă ține de mână în fiecare ceas.
Așadar pentru că, astăzi, site-ul nostru împlinește un anișor, vrem să ne bucurăm de acest moment împreună cu voi, dragi călători prin viață.
Vă mulțumim că ne urmăriți și împărtășiti cu noi gândurile voastre. Fie că este vorba despre pitorescul meleagurilor, comorile ascunse în cărți, vraja fotografiei și a filmului sau arta de a fi OM, toate acestea vom continua a le împărtăși cu voi.
Viața e numai una, așa că trăiți-o și iubiți-o cu toate ale ei! Pe curând, dragi prieteni!

0 comentarii
0 likes
Articol precedent: Vă prindeți în joc?Urmatorul articol: Băile Herculane

Din aceeasi categorie

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre noi

Suntem doi călători care, din drag de viaţă, oameni, locuri şi întâmplări, am creat acest blog să fie sursă de inspiraţie şi relaxare pentru aceia dintre voi care caută frumosul oriunde şi în orice creaţie a acestei lumi. Citeste mai mult

Cele mai noi articole
Categorii
Calendar
octombrie 2023
L Ma Mi J V S D
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031