Garantat 100%


Mă gândeam, ce-ar fi, astăzi, la Rubrica Film de pe site-ul  meu, să vă scriu despre ceva ce ține tot de vizual dar într-un alt format, de pildă, despre una dintre emisiunile dragi mie de la TVR, „Garantat 100%”.

Indiferent de invitatul emisiunii, moderatorul ei, Claudiu Ștefănescu reușește să te învăluie cu întrebările lui.  Are un CEVA această emisiune care te face să nu o ratezi. O poți urmări dumnica, aproape de miezul nopții sau dacă efortul ți se pare prea mare, o poți vedea în reluare pe Canalul de Youtube.

Invitații emisiunii sunt mereu interesanți și timpul petrecut cu ei este unul special, ai să vezi.  Sunt puține emisiuni pe care le urmăresc la televizor, dar din atâtea  câte sunt, am să vă povestesc miercurea. Poate le știți deja, iar de nu, atunci puteți încerca să le descoperți.

Părerea mea? Emisiunea „Garantat 100%” nu dezamăgește pe nimeni. Dacă și voi o urmăriți, lăsați-mi un comentariu cu invitații care v-au plăcut cel mai mult, nu de alta, dar poate am ratat vreunul. Eu sunt fan al emisiunii și voi rămâne till the End.

Dacă vă plac articolele mele, puteți da like și paginii de facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile.

Pe curând, dragi prieteni!


0 comentarii
0 likes
Articol precedent: „Comunicarea cu oamenii dificili” de Roberta CavaUrmatorul articol: O clipă de tăcere divină

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre noi

Suntem doi călători care, din drag de viaţă, oameni, locuri şi întâmplări, am creat acest blog să fie sursă de inspiraţie şi relaxare pentru aceia dintre voi care caută frumosul oriunde şi în orice creaţie a acestei lumi. Citeste mai mult

Categorii
Calendar
iulie 2024
L Ma Mi J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031