„Diana cu vanilie” de Diana Sorescu


Pe unele cărți le citești pentru a învăța ceva din ele, pe altele doar pentru a te relaxa sau redescoperi.

Vă îndemn să vedeți ce vă oferă „Diana cu vanilie”. Până vă pică în măini, vă dezvălui că însumează articole scrise de Diana pe blogul ei. O citești în câteva ore!

Te vei amuza, întrista și opri asupra unor pasaje pentru a le reciti. Îți va plăcea pentru că este despre un om frumos, Diana Sorescu, jurnalistă, care a decedat la numai 26 de ani din cauza unui edem pulmonar.

Și dacă te răsfeți ocazional cu „Unica” să știi că Diana a fost redactor-șef adjunct al acestei reviste.?

Dacă ai cunoscut-o sau nu, dacă ai citit-o sau nu, nu mai contează, tot ce are importanță acum e să te prinzi de această carte și să te bucuri de acest om frumos care ne îndeamnă „să ne ocupăm de sufletele noastre, să le îngrijim, să le pomenim cu rugăciuni, bunătate și iubire.”

Mi-e dragă Diana, am zâmbit și lăcrimat citind-o, iar acum, deși nu am cunoscut-o personal, știu că de undeva de Sus îmi trimite bezele cu gust de vanilie.?

Citiți-o, merită!

Dacă îți plac articolele noastre, poți da like paginii de facebook  sau să te abonezi la newsletter pentru a fi la curent cu toate noutățile.

Pe curând, dragi prieteni!


0 comentarii
0 likes
Articol precedent: Iată ce să vizitezi dacă ajungi în județul Satu MareUrmatorul articol: „Farul orcilor” (2016)

Din aceeasi categorie

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre noi

Suntem doi călători care, din drag de viaţă, oameni, locuri şi întâmplări, am creat acest blog să fie sursă de inspiraţie şi relaxare pentru aceia dintre voi care caută frumosul oriunde şi în orice creaţie a acestei lumi. Citeste mai mult

Translate
Cele mai noi articole
Categorii
Calendar
iunie 2022
L Ma Mi J V S D
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930