„Cuvintele deschid fluxurile de conștiință cuantică” de Niculina peGheorghiță

„Cuvintele deschid fluxurile de conștiință cuantică” de Niculina peGheorghiță

Dragi iubitori de carte, ușor, ușor mă apropii de finalul prezentărilor de carte din colecția autoarei Niculina Gheorghiță.  Astăzi vă prezint ultimul ghid practic de psihologie cuantică, „Cuvintele deschid fluxurile de conștiință cuantică”

Deja v-ați dat seama că paginile acestui ghid ne avertizează de puterea cuvântului în viața noastră cea de toate zilele.

Știm cum cuvântul materializează gândul și generează o emoție însoțită de un anumit comportament, așa că este foarte important ce „scoatem pe gură”.

Prin cuvinte construim sau dărâmăm „lumi” și modelăm destine.

Știința a demonstrat că totul în jurul nostru este vibrație, așadar și cuvintele, de aceea este foarte important când ne alegem cuvintele pentru a le rosti, știind că un cuvânt odată rostit, nu îl mai poți face neauzit.

Sunt sigură că știai deja toate astea, însă citind cartea ai să descoperi mult mai multe decât credeai vreodată despre cuvinte și puterea lor.

Te invit să fii conștient de puterea cuvintelor din această carte și să mă crezi pe cuvânt că o să îți placă!

Lectură faină!

Dacă îți plac articolele noastre, poți da like paginii de facebook  sau să te abonezi la newsletter pentru a fi la curent cu toate noutățile.

Pe curând, dragi prieteni!

 

doicalatori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *