Confortul nostru cel de toate zilele

Confortul nostru cel de toate zilele

Aceste gânduri sunt mai ales pentru tine, om cuminte , dar și pentru confortul nostru cel de toate zilele.

Uneori am impresia că timpul joacă vreo sârbă nebună, alteori că valsează, iar câteodată că bate pasul pe loc. În acest ultim scenariu am cel mai mult timp pentru a sta doar cu mine. Waw, și ce fain e! Doar eu și gândurile mele, pasiunile mele și întâmplările de care îmi aduc cu drag aminte. Bine, se mai furișează și câte o fază mai nașpa, dar na, face parte tot din viața mea, așa că o accept. Inspir, expir și mă cuibăresc mai bine în confortul pe care timpul mi-l oferă cu generozitate.

Confortul e acea stare în care te simți bine tu cu tine însuți.

Dacă știrile trec pe lângă urechile tale pentru că ai decis să deschizi televizorul doar când este difuzată emisiunea ta preferată, e ok. Dacă micile bârfe cu prietenii și cunoscuții le-ai pus demult în cui, e ok. Dacă ai decis ca la job să-ți vezi mai mult ca oricând de treaba ta, e ok.  Dacă puținele clipe libere de orice sarcini gospodărești le petreci doar cu pasiunile tale, e ok. Acum să știi că trăiești o fărâmă de confort. Ei, fărâma asta face parte din tine și dacă nu o risipești ai toate șansele să trăiești clipa frumos. Astfel de clipe se cheamă una pe cealaltă, un tu și un el sau o ea, un prieten sau un coleg, un membru al familiei sau o veche cunoștință și confortul nostru cel de toate zilele s-a creat.

Când ai timp doar pentru tine, fii mai atent cu gândurile tale. Ele îți vor desena drumul către ceea ce alcătuiește zona ta de confort. În această zonă vor avea acces doar chestiile cu care tu te simți bine, oamenii cuminți și întâmplările care te ajută să trăiești frumos.

Oamenii cuminți sunt ca niște flori în glastră, ai grijă de ei asemenea florilor pe care le îngrijești zi de zi.

Întâmplările care te ajută să trăiești frumos sunt cele de care nu trebuie să te desparți niciodată indiferent de vremuri. Nu te pierde în detaliile oamenilor care vorbesc mult! Nu intra în vârtejul celor care se tem că drobul de sare va cădea. Rămâi alături de tot ce ție îți aduce confort sufletesc. Fii consecvent în asta și atât oamenii cuminți cât și întâmplările faine te vor însoți negreșit!

Pe curând, dragi prieteni!

Dacă vă plac articolele noastre, puteți da like și paginii de facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *