Cel mai frumos om pe dinăuntru e jumătatea ta


Suntem un tot doar alături de cel mai frumos om pe dinăuntru. Cel mai frumos om pe dinăuntru e cel alături de care ai ales să-ți petreci viața.

Nu ne întâlnim întâmplător pe lumea asta. Asta îmi este de mult foarte clar. Sufletele pereche se întâlnesc înainte ca purtătorii lor să se fi întâlnit. Sufletele pereche se „miros” de la distanță. Asemănarea lor e atât de evidentă, încât se atrag ca magneții. Doar împreună își pot găsi sensul. Știi și tu cum e, dacă te afli într-o relație faină.

Cel mai frumos om pe dinăuntru, e jumătatea ta. E omul care printr-un „bună dimineața”, îți aduce Soarele în priviri. E omul care printr-un „noapte bună” te însoțește în tenebrele nopții, fără să ai vreo teamă.

Zilele, mere în pomul vieții, cad pe rând, una câte una. Pe unele apuci să le guști, pe altele nici nu apuci să le vezi. Oricum ar fi, mereu este un om, cel mai frumos pe dinăuntru, care îți reamintește că trăiești. El e jumătatea ta.

Cea mai faină privire din lume, cel mai frumos zâmbet, cea mai încurajatoare îmbrățișare, e a omului de lângă tine. Nu întâmplător l-ai ales și nu întâmplător te-a ales. Această întâmplare era scrisă în destinul vostru, al amândurora.

Când clipele bune le acoperă pe cele care își pierd gustul uneori, înseamnă că cel mai frumos om pe dinăuntru rămâne tot jumătatea ta.

Jumătatea ta nu e perfectă. Tu împreună cu jumătatea ta formați perfecțiunea de care voi aveți nevoie. Această perfecțiune înseamnă compatibilitate, cea mai faină întâmplare dintre oameni.

Să fii sprijinit, chiar și când dai semne de neputință totală, să-ți fie înțelese gândurile doar dintr-o privire, să greșești și să fii iertat sunt doar câteva indicii ale unei compatibilități pe care doar unii dintre noi au norocul să o găsească. Și dacă ai găsit-o, ține-te strâns de ea. Ea vine de la cel mai frumos om pe dinăuntru, jumătatea ta.

Dacă îți plac articolele noastre și vrei să fii la curent cu toate noutățile, poți da like paginii noastre de facebook sau să ne urmărești pe Instagram.

Pe curând!


0 comentarii
5 likes
Articol precedent: Beilstein – orașelul cu multe, multe FachwerkhäuserUrmatorul articol: Castelul Eltz, unul dintre cele mai frumoase din Germania         

Din aceeasi categorie

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre noi

Suntem doi călători care, din drag de viaţă, oameni, locuri şi întâmplări, am creat acest blog să fie sursă de inspiraţie şi relaxare pentru aceia dintre voi care caută frumosul oriunde şi în orice creaţie a acestei lumi. Citeste mai mult

Categorii
Calendar
iulie 2024
L Ma Mi J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031