„Bucuria de a trăi fără mască” de Niculina Gheorghiță

„Bucuria de a trăi fără mască” de Niculina Gheorghiță

Cartea pe care v-o recomand, astăzi, poartă un titlu extrem de actual: „Bucuria de a trăi fără mască”.

În 2013, când a apărut cartea, autoarea Niculina Gheorghiță nu știa că metafora ei cu privire la modul noastru de viață va deveni azi chiar o realitate.

Nu veți afla despre virusul inamic și nici despre cât de bucuroși vom fi când îl vom fi învins, ci despre cum ar trebui să fim acum, dar și după ce vor trece aceste vremuri triste.

Autoarea ne oferă câteva căi pe care putem alege să mergem pentru a trăi autentic. Și pentru a putea face asta, este vital să ieșim din ignoranță. Și dacă dăm jos vălul ignoranței, vom putea vedea în sfârșit, drumul drept și corect.

Odată cu vălul ignoranței, vor cădea rând pe rând și măștile pe care le purtăm: masca partenerului perfect, masca tiranului, masca resemnatului, masca salvatorului, masca victimei, masca celui în trend cu lumea cea bună, masca celui cult, masca omului bogat, masca popularului, masca neajutoratului, masca angajatului perfect, masca bufonului.

Abia când ne vom elibera de aceste măști vom putea trăi într-o nouă viață. Nimic mai adevărat!?

Cartea este atât de actuală încât chiar am vrut să vă vorbesc despre ea!

Și dacă ai curiozitatea s-o cauți și să o citești, vei vedea că după ce ai parcurs-o, ești un alt om cu o altă atitudine,. Ești pregătit să pornești a trăi o nouă viață, după ce vei fi lăsat cu adevărat masca jos de pe față, pentru că am învins pandemia!

Lectură cu folos, om bun!

doicalatori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *