„Bucuria de a trăi fără mască” de Niculina Gheorghiță


Cartea pe care v-o recomand, astăzi, poartă un titlu extrem de actual: „Bucuria de a trăi fără mască”.

În 2013, când a apărut cartea, autoarea Niculina Gheorghiță nu știa că metafora ei cu privire la modul noastru de viață va deveni azi chiar o realitate.

Nu veți afla despre virusul inamic și nici despre cât de bucuroși vom fi când îl vom fi învins, ci despre cum ar trebui să fim acum, dar și după ce vor trece aceste vremuri triste.

Autoarea ne oferă câteva căi pe care putem alege să mergem pentru a trăi autentic. Și pentru a putea face asta, este vital să ieșim din ignoranță. Și dacă dăm jos vălul ignoranței, vom putea vedea în sfârșit, drumul drept și corect.

Odată cu vălul ignoranței, vor cădea rând pe rând și măștile pe care le purtăm: masca partenerului perfect, masca tiranului, masca resemnatului, masca salvatorului, masca victimei, masca celui în trend cu lumea cea bună, masca celui cult, masca omului bogat, masca popularului, masca neajutoratului, masca angajatului perfect, masca bufonului.

Abia când ne vom elibera de aceste măști vom putea trăi într-o nouă viață. Nimic mai adevărat!?

Cartea este atât de actuală încât chiar am vrut să vă vorbesc despre ea!

Și dacă ai curiozitatea s-o cauți și să o citești, vei vedea că după ce ai parcurs-o, ești un alt om cu o altă atitudine,. Ești pregătit să pornești a trăi o nouă viață, după ce vei fi lăsat cu adevărat masca jos de pe față, pentru că am învins pandemia!

Lectură cu folos, om bun!


0 comentarii
0 likes
Articol precedent: Palatul PrimăveriiUrmatorul articol: Tandem bicolor

Din aceeasi categorie

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre noi

Suntem doi călători care, din drag de viaţă, oameni, locuri şi întâmplări, am creat acest blog să fie sursă de inspiraţie şi relaxare pentru aceia dintre voi care caută frumosul oriunde şi în orice creaţie a acestei lumi. Citeste mai mult

Translate
Cele mai noi articole
Categorii
Calendar
ianuarie 2023
L Ma Mi J V S D
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031