Boreal Plus – colacul meu de salvare la mare


Timpul zboară ca nebunul, mai ales după ce ai o anumită vârstă.

Poate ai bifat multe pe lista dorințelor tale, poate nu. În oricare din cazuri te-ai afla, nu uita că viața e numai una, iar timpul nu e generos cu tine, dacă nu știi ce vrei.

De aceea, stai de vorbă cu tine și vezi ce-ți dorește sufletul cu adevărat. Până la urmă despre asta e vorba. Despre cum te simți în interiorul tău și ce așteptări ai de la viață. Gândește profund, dar nu prea mult timp, viața nu stă pe loc!

Uite așa, deunăzi am descoperit, și eu, că ceea ce m-ar face cu adevărat fericită, ar fi o casă de vacanță la mare, mai exact, în Constanța. Așa că, am cercetat cu atenție opțiunile în materie de locuințe din Constanța și am descoperit Boreal Plus.

Nu știu dacă ai auzit de acest proiect fain, dar paról că Boreal Plus e cea mai bună alegere pe care o poți face dacă vrei să te simți la Constanța, ca acasă.

Am aflat despre Boreal Plus că este un ansamblu premium de locuințe în Constanța ce cuprinde 18 vile elegante, 9 blocuri de apartamente (studiouri, 2 camere, 3 camere) și o mulțime de facilități: spații verzi amenajate, hypermarket, grădiniță, parc cu locuri de joacă pentru copii, locuri de parcare private, spații comerciale în cartier. Recent, Boreal Plus a fost premiat de către International Property Award, cu titlul Residential Development, ceea ce validează conceptul proiectului rezidențial drept unul de excepție.

Așadar, sunt chiar entuziasmată și vreau să împărtășesc cu tine bucuria mea.

Iată rampa de lansare a visului meu care va deveni realitate: Boreal Plus!

Uite, îți las și ție, aici, un clip video cu referire la Boreal Plus. Poate te va interesa într-o bună zi. Este despre acasă, eleganță, simplitate, și mai ales, confort.

De ce am decis să-mi cumpăr o casă de vacanță în Constanța? Am o tolbă de motive! Iată doar 5 dintre ele:

  1. În sfîrșit, în vacanță nu mă voi mai simți ca un turist într-o casă străină. Să am casa mea de vacanță în Constanța, înseamnă să fiu acasă!

 

2. Răsăritul și Apusul de Soare vor fi la discreția aparatului meu de fotografiat care va transforma fiecare vacanță într-o amintire memorabilă.

 

 

 

 

 

 

 

3. Constanța e atractivă în orice anotimp! De ce să nu mă bucur de ea atunci când am eu chef?

4. Distracția e la ea acasă în Constanța, mai ales vara, așa că o să mă pot bucura în voie și din plin de toate cele, doar n-o ține pandemia asta o căruță de ani.

 

  1. O casă de vacanță în Constanța îmi va alunga toate bătăile de cap legate de întrebările sâcâitoare, din fiecare vară: găsesc cazare unde și când vreau? voi fi mulțumită de servicii și personal? am vreme bună sau nu în sejurul ales? Și lista poate continua, știți foarte bine.

Așa că, m-am hotărât. Pentru ființa mea care nu este nemuritoare și pentru că nu muncesc pe nasturi, o să-mi cumpar o casă de vacanță în Constanța.

Constanța e prea faină iar Boreal Plus este exact ce am nevoie pentru a-mi împlini visul.

Îți doresc și ție motive suficiente să-ți schițezi dorințele și, mai ales, sănătate pentru împlinirea lor!

Rămâi voios și sănătos, prietene!

Ne vedem, în curând, la casa mea de vacanță din Constanța!

 

 

 


0 comentarii
0 likes
Articol precedent: Unde să mai petreci iarna astaUrmatorul articol: Mănăstirea Bogdana și liniștea ei

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre noi

Suntem doi călători care, din drag de viaţă, oameni, locuri şi întâmplări, am creat acest blog să fie sursă de inspiraţie şi relaxare pentru aceia dintre voi care caută frumosul oriunde şi în orice creaţie a acestei lumi. Citeste mai mult

Categorii
Calendar
iulie 2024
L Ma Mi J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031