Atenție! Concurs!


Scrisul e o îndeletnicire care mă relaxează.

Am început a scrie într-o doară ,iar azi e o continuare a ființei mele. Nu știu dacă o fac neapărat bine dar nu mă pot opri.

Am regăsit și simțit printre rândurile pe care le-am scris, suflete care mă citesc și pentru mine asta e tot ce contează. Că oamenii vibrează și rezonează la ceea ce scriu, este pentru mine cel mai valoros „premiu”.

Și apropo de premii, am citit de curând despre o competiție din blogosfera românească la care m-am înscris și eu, din curiozitate. Este vorba despre SuperBlog 2020.

Poți participa și tu dacă ai un blog și îți place să scrii! Îți las aici linkul https://super-blog.eu/cum-participi.

Mi s-a părut interesantă provocarea mai ales pentru că: „toate probele concursului sunt opţionale, astfel încât poți participa doar la cele care te atrag cel mai mult.”

Ce poate fi mai fain decât să faci ceea ce îți place?!

Ceea ce vreau, e să te provoc la o lecție de dezvoltare personală, iar această competiție poate fi un capitol interesant din viața ta. Nu uita ce a zis scriitorul Frank Herbert: „există o formă de cunoaștere pe care nu poți să o obții decât prin participare; nu ai cum s-o obții stând pe margine, privind și comentând”. Așa că, înarmează-te! Ia-ți pixul sau tastatura și da, creează, căci pentru asta ai fost zămislit!

Multă inspirație și cuvinte alese în povești de succes să ai!

Dacă îți plac articolele noastre și vrei să fii la curent cu toate noutățile, poți da like paginii noastre de facebook sau să ne urmărești pe Instagram.

Pe curând!


0 comentarii
0 likes
Articol precedent: Buchetul misteriosUrmatorul articol: Iată ce să vezi neapărat în inima Transilvaniei

Din aceeasi categorie

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre noi

Suntem doi călători care, din drag de viaţă, oameni, locuri şi întâmplări, am creat acest blog să fie sursă de inspiraţie şi relaxare pentru aceia dintre voi care caută frumosul oriunde şi în orice creaţie a acestei lumi. Citeste mai mult

Categorii
Calendar
iulie 2024
L Ma Mi J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031