„Afirmații pentru voi” de Niculina Gheorghiță

„Afirmații pentru voi” de Niculina Gheorghiță

A prezenta cartea de astăzi e ca și când aș vorbi despre cireașa de pe un tort.

„Afirmații pentru voi” este ultima carte pe care v-o prezint din seria cărților Niculinei Gheorghiță. Vă vorbisem la început despre cum creăm noi rețele neuronale, dacă vă amintiți.

Ei bine, cartea de astăzi vine în sprijinul acelora care vor să-și creeze aceste rețele neuronale și mai mult de atât oferă și diverse afirmații, adevărate formule magice.

Este o carte-meditație, o umbrelă de sfaturi pe care nu ai cum să nu ți le dorești pentru acele clipe în care plouă în viața ta.

Citind această carte vei trăi o pace rară, divină.

Vei descoperi puterea creației care te împlinește spiritual, voința care poate face minuni, recunoștința care îți amintește ce bine e să fii OM, autodisciplina care modelează frumos, răbdarea care aduce echilibru interior și cum să fii alchimistul vieții tale.

Aș vorbi la nesfârșit despre această carte pentru că este savuroasă ca o felie de tort. Ți-o recomand din toată inima! O să îți placă, știu deja!

Lectură faină!

Dacă îți plac articolele noastre, poți da like paginii de facebook  sau să te abonezi la newsletter pentru a fi la curent cu toate noutățile.

Pe curând, dragi prieteni!

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *