„Revelații despre îmbătrânire” de Suzanne Somers

„Revelații despre îmbătrânire” de Suzanne Somers
Nu suntem nemuritori dar putem fi înțelepți! Și acum vă vorbesc despre acea înțelepciune care se referă la modul de a trăi viața.
În vâltoarea zilelor uităm să trăim sănătos. ”Nu avem timp” sau “nu mi se va întâmpla tocmai mie asta” sunt primele motive pe care le invocăm atunci când vine vorba de a trăi sănătos pentru a evita boala.
Și totuși ce ar fi să ne îngrijim de interior măcar precum facem cu exteriorul nostru.
Dacă ar fi să ai o oglindă în care să îți poți vedea interiorul, mașinăria întreagă care te trezește și te adoarme deopotrivă, sigur ai face un efort pentru a-ți schimba stilul de viață.
Dar fă un exercițiu de imaginație! ? Analizează-ți interiorul! Ei, ce e înăuntru, cum e universul tău interior? Dacă încă nu ești dumirit, îți propun o carte, una cate te va ajuta să înțelegi rotițele motorașului tău.
Poate va fi un impuls spre o schimbare sănătoasă a ființei tale! ?
Cu toții suntem siguri de un fapt: negreșit vom îmbătrâni, însă cum este ideal să se întâmple ne dezvăluie cartea „Revelații despre îmbătrânire” de Suzanne Somers.
Cartea merită toată atenția! E o carte pe înțelesul tuturor iar după ce o vei citi-o,  îți va deveni prietenă.
Vei reveni la ea ori de câte ori vei simți că ceva scârție în interiorul tău. O să îți placă!
Lectură faină și cu folos să ai!?

Dacă îți plac articolele noastre, poți da like paginii de facebook  sau să te abonezi la newsletter pentru a fi la curent cu toate noutățile.

Pe curând, dragi prieteni!

doicalatori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *