„Omul devine ceea ce gândește” de James Allen


Cărțile de care te-ai îndrăgostit nu le uiți niciodată. Este exact ca în viață. Nu ai cum uita ceea ce cândva ți-a făcut sufletul să zboare.

Așa că astăzi am scotocit prin ungerele sufletului și am regăsit o carte de care m-am îndrăgostit cândva, iar acum își are locul bine plasat în topul preferințelor mele de lectură.

Este o carte care face parte din categoria celor de dezvoltare spirituală, „Omul devine ceea ce gândește” de Allen James.

Este o carte care te poate reseta în acele momente în care simți că îți pierzi echilibrul printre caractere de neînțeles.

Se zice că omul devine ceea ce gândește în inima sa iar caracterul nostru nu este altceva decât suma totală a gândurilor noastre.

Dacă ești preocupat de ce se află dincolo de gândurile noastre și ce impact pot avea ele asupra vieții noastre, această carte te poate lămuri foarte ușor.

Este nepretențioasă în exprimare, traducerea este extrem de plăcută iar cele 160 de pagini le vei citi pe nerăsuflate.

Este o carte perfectă pentru orice weekend în care vrei să te (re)descoperi. Lectură cu folos!

Dacă îți plac articolele noastre, poți da like paginii de facebook  sau să te abonezi la newsletter pentru a fi la curent cu toate noutățile.

Pe curând, dragi prieteni!


0 comentarii
2 likes
Articol precedent: Vulcanii noroioșiUrmatorul articol: Carrie Pilby (2017)

Din aceeasi categorie

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre noi

Suntem doi călători care, din drag de viaţă, oameni, locuri şi întâmplări, am creat acest blog să fie sursă de inspiraţie şi relaxare pentru aceia dintre voi care caută frumosul oriunde şi în orice creaţie a acestei lumi. Citeste mai mult

Cele mai noi articole
Categorii
Calendar
septembrie 2023
L Ma Mi J V S D
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930