„Micile neajunsuri ale fericirii” de Angela Valley


Ce să mai citești vara asta? Ești în pană de idei? Dacă da, am o soluție pentru tine: „Micile neajunsuri ale fericirii” de Angela Valley care a obținut pentru această carte Premiul Nadal.

Din oceanul de cărți care ne înconjoară, astăzi, e greu să găsești din prima căutare ceva bun dacă nu ai nasul fin pentru carte.

Timpul e prea prețios ca să-l pierzi cu rânduri neimportante sau cu care tu nu rezonezi, de aceea m-am gândit  să-ți vin în ajutor.

„Micile neajunsuri ale fericirii” este o carte „pentru tine, care te-ai întrebat cândva „Ce este fericirea?”, care cauți poate fericirea sau crezi că nu ești fericit.”

Acest roman se datorează, într-o oarecare măsură, lecturilor autoarei din operele unor filosofi.

Citirea operelor filosofilor, susține autoarea, a ajutat-o să-i înțeleagă pe ceilalți, să înțeleagă lumea și pe sine însăși.

Personajele principale ale cărții poartă numele personajelor din Odiseea lui Homer, așa că vei trăi aventuri, nu glumă, iar fiecare capitol al cărții este însoțit de reflecții ale filosofilor pe care autoarea îi îndrăgește.

Ce este fericirea și care sunt micile ei neajunsuri poți afla în Academie, căci există una, a lui Villi, locul unde se întâlnesc oamenii cu probleme ai Madridului. În acest loc „nefericiții” reușesc să se facă ascultați și mai ales nu trebuie să plătească niciun șfanț pentru asta.

Ce se mai întâmplă în Academie, te invit să descoperi singur.

O să îți placă romanul scriitoarei Angela Vallvey, nu-l rata! E un cadou pe care ni-l oferă în această lume care uită tot mai des că „fiecare zi ce trece este un bacșiș al timpului” .

Lectură faină să ai!

Dacă îți plac articolele noastre și vrei să fii la curent cu toate noutățile, poți da like paginii noastre de facebook sau să ne urmărești pe Instagram.

Pe curând!


0 comentarii
1 like
Articol precedent: Un loc unde te mai poți răcori vara astaUrmatorul articol: Expediția fericirii (2017)

Din aceeasi categorie

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre noi

Suntem doi călători care, din drag de viaţă, oameni, locuri şi întâmplări, am creat acest blog să fie sursă de inspiraţie şi relaxare pentru aceia dintre voi care caută frumosul oriunde şi în orice creaţie a acestei lumi. Citeste mai mult

Translate
Cele mai noi articole
Categorii
Calendar
februarie 2023
L Ma Mi J V S D
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728