„Memorii” de Mircea Eliade


Cu siguranță ai citit „Maitreyi” și dacă vrei să-l cunoști mai bine pe autorul ei, cel mai facil mod de a o face este prin a-i citi memoriile.

Citind primul volum din memoriile sale, vei descoperi o viață de om, un mare OM în fața căruia, fără tăgadă, te-ai înclina.

Descoperă copilul care dacă face ochii mici vede să citească, tânărul care doar în românește poate mărturisi unei femei că o iubește, omul care nu poate scrie literatură decât în românește, limba în care visează!

Află ce citea când era mic, ce-l va pasiona ca adolescent și cu ce se va îndeletnici de-a lungul vieții!

De la cititul pe ascuns, jocul pe maidane, primii fluturi în stomac și călătoriile care îl vor finisa într-un om complex, toate aceste întâmplări vă vor cuceri pentru totdeauna.

O să vă placă, Mircea Eliade! Citiți-l! Lectură cu folos să aveți!

Dacă îți plac articolele noastre, poți da like paginii de facebook  sau să te abonezi la newsletter pentru a fi la curent cu toate noutățile.

Pe curând, dragi prieteni!


0 comentarii
0 likes
Articol precedent: Pe urmele Ceaușeștilor, prin MoldovaUrmatorul articol: Victoria și Abdul (2017)

Din aceeasi categorie

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre noi

Suntem doi călători care, din drag de viaţă, oameni, locuri şi întâmplări, am creat acest blog să fie sursă de inspiraţie şi relaxare pentru aceia dintre voi care caută frumosul oriunde şi în orice creaţie a acestei lumi. Citeste mai mult

Translate
Cele mai noi articole
Categorii
Calendar
februarie 2023
L Ma Mi J V S D
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728