Lucrurile mărunte fac diferența


Ți se întâmplă când te miști prin casă, în trebăluiala zilnică, să te izbești de lucruri mărunte care acoperă spații libere sau împodobesc diverse colțișoare? Mie, da!

Fie e un souvenir, fie e un lucru de care nu m-am putut dezlipi la un moment dat și l-am cumpărat. Le desprăfuiesc săptămânal, le bibilesc când le reașez și le iubesc în continuare. E ca și când sunt în mine de când m-am născut. Știu, nu e ok să te atașezi de nimic pe lumea asta, astfel nu vei suferi la posibila lor dispariție.

Și totuși ne atașăm de lucrurile mărunte. Punem în ele emoții și construim amintiri.

Și cred că asta poate veni din dorința de a ne ține cât mai strâns de viață. De ce? Pentru că o iubim prea mult! Oare ea știe că am vrea nemurirea nu pentru noi, ci de dragul ei?

Dar suntem mici și unii dintre noi iubesc și lucrurile mărunte. Tu ce lucruri mărunte și palpabile iubești? Scrie-mi despre ele într-un comentariu și hai să povestim!

Dacă îți plac articolele noastre, poți să ne urmărești pe pagina de facebook, contul de instagram sau să te abonezi la newsletter pentru a fi la curent cu toate noutățile.

Pe curând, dragi prieteni!


0 comentarii
0 likes
Articol precedent: O clipă de tăcere divinăUrmatorul articol: Spre Vârful Hășmașul Mare

Din aceeasi categorie

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre noi

Suntem doi călători care, din drag de viaţă, oameni, locuri şi întâmplări, am creat acest blog să fie sursă de inspiraţie şi relaxare pentru aceia dintre voi care caută frumosul oriunde şi în orice creaţie a acestei lumi. Citeste mai mult

Categorii
Calendar
mai 2024
L Ma Mi J V S D
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031