„Credințele noastre creează realitatea noastră” de Niculina Gheorghiță


Credințele noastre creează realitatea noastră! ? Perfect de acord!

Dar ce ne facem atunci când mintea noastră se încăpățânează să creadă asta, iar sufletul numai de asta nu mai are chef?! ?

Păi un început bun, poate fi cartea pe care v-o recomand astăzi, „Credințele noastre creează realitatea noastră” de Niculina Gheorghiță.?

După cum bine vedeți, încă nu a secat marea de cunoștințe pe care ne-o oferă Niculina și vă îndemn să vă scufundați gândurile și privirea în paginile scrise de ea!

Citind această carte veți descoperi noi înțelesuri ale acestei lumi, iar realitatea voastră va arăta diferit decât cea de dinaintea începerii acestei lecturi.

O veți citi fără să vă opriți deoarece cu fiecare pagină înțeleasă veți deveni un burete dornic de și mai multe informații.

E o carte pentru minte, suflet și oameni preocupați de dezvoltarea lor spirituală. Îți va bucura mintea!

Lectură faină, om bun!☺

Dacă îți plac articolele noastre, poți da like paginii de facebook  sau să te abonezi la newsletter pentru a fi la curent cu toate noutățile.

Pe curând, dragi prieteni!


0 comentarii
0 likes
Articol precedent: Trăiește de două ori, iubește o dată (2019)Urmatorul articol: Moțăială

Din aceeasi categorie

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre noi

Suntem doi călători care, din drag de viaţă, oameni, locuri şi întâmplări, am creat acest blog să fie sursă de inspiraţie şi relaxare pentru aceia dintre voi care caută frumosul oriunde şi în orice creaţie a acestei lumi. Citeste mai mult

Translate
Cele mai noi articole
Categorii
Calendar
august 2022
L Ma Mi J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031