„Când spun „Nu” mă simt vinovat” de Manuel J. Smith


Tu când spui „Nu” te simți” vinovat? Odinioară, eu mă simțeam așa. Atunci când spuneam NU unui prieten, coleg sau membru al familiei, mintea îmi era invadată de întrebări de genul „oare o să se supere pe mine?” „oare ce o să gândească despre mine?” dar uitam să mă întreb  „eu ce simt?”

Atunci când spui „Da” dar, de fapt, inima ta vrea să pronunțe un „Nu”, se produce în interiorul tău un dezechilibru emoțional. Urmează apoi un șir de episoade de neliniște. Poate ai trecut prin asta și știi și tu cum e. Și poate n-ar fi rău, decât să trăiești așa momente, mai bine să acționezi conform simțămintelor tale.

Ce mi se pare extrem de important este însă cum spui acel NU. Dacă îl însoțești de o explicație sinceră e posibil ca cel care îl recepționează să depășească ușor momentul sau nu. De un lucru sunt sigură: tu vei fi sigur cel care nu și-a călcat sufletul în picioare, căci până la urmă despre asta este vorba.

Când spui „da” deși vrei să spui „nu”, îți mototolești sufletul. Exact asta faci!  Depinde de tine ce alegi să spui, însă nu uita de repercusiuni.

Orice ai alege, alege să fii sincer chiar dacă asta presupune să mai spui și „Nu”, din când în când. Cam despre asta vorbește cartea pe care v-o propun astăzi, „Când spun „Nu” mă simt vinovat” de Manuel J. Smith. este o carte de dezvoltare personală, așa că merită atenția ta dacă vrei să devii, cu fiecare zi, mai stăpân pe tine și tot ceea ce te înconjoară.

Eu cred că o să-ți placă, doar dă-i o șansă, căci s-ar putea să te prindă de suflet și să te învețe lucruri faine. Lectură plăcută, dragi prieteni!

Dacă îți plac articolele noastre, poți da like paginii de facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile.

Pe curând, dragi prieteni!


0 comentarii
0 likes
Articol precedent: Pont de călătorieUrmatorul articol: „Big Eyes” (2014)

Din aceeasi categorie

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre noi

Suntem doi călători care, din drag de viaţă, oameni, locuri şi întâmplări, am creat acest blog să fie sursă de inspiraţie şi relaxare pentru aceia dintre voi care caută frumosul oriunde şi în orice creaţie a acestei lumi. Citeste mai mult

Categorii
Calendar
iulie 2024
L Ma Mi J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031