A da sau a nu da încredere, aceasta e întrebarea!


În fiecare zi, trupul și mintea ne sunt tulburate din pricina pandemiei, noroc că Dumnezeu ne oferă și clipe de respiro care mai șterg, preț de o clipă, teama de virus.

Și când spun clipe de respiro, mă gândesc la diverse momente: ai fost apreciat pentru ceea ce ai făcut, ai zărit un zâmbet pe chipul unei ființe căreia i-ai dăruit exact ce avea nevoie, ai fost surprins plăcut când te așteptai cel mai puțin sau deloc, ai auzit cele mai frumoase cuvinte exact când ți le doreai, ai descoperit că ai jucat un rol important în viața cuiva și exemplele pot continua.

Toate acestea au un singur izvor: ÎNCREDEREA. Ea este trambulina care creează întâmplări frumoase în urma cărora simți că atingi Cerul. Doar că încrederea nu vine întotdeauna singură. Încrederea vine și de la Oameni, de la oameni rari. Și chiar dacă sunt rari, să ne bucurăm că-i avem printre noi. Ei știu că un zâmbet sincer și un salut cordial reprezintă o parte din mulțumirea noastră pentru încrederea lor. E tare fain să oferi încredere, dar și mai fain este când o primești.

Când cineva îți oferă încredere, să știi că nu e puțin lucru, dimpotrivă, poate e tot ce ai nevoie ca să mergi mai departe, indiferent de ceea ce îți pune pe tavă viața. Așa că nu te întreba dacă să oferi sau nu încredere.  Chiar dacă nu primești, tu oferă! Este un gest rar, special și vorbește despre tine, despre ce OM frumos ești.

Dacă vă plac articolele noastre, puteți da like și paginii de facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile.

Pe curând, dragi prieteni!


0 comentarii
0 likes
Articol precedent: Moțul DeveiUrmatorul articol: De vorbă cu Dumnezeu la Mănăstirea Bârsana

Din aceeasi categorie

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre noi

Suntem doi călători care, din drag de viaţă, oameni, locuri şi întâmplări, am creat acest blog să fie sursă de inspiraţie şi relaxare pentru aceia dintre voi care caută frumosul oriunde şi în orice creaţie a acestei lumi. Citeste mai mult

Categorii
Calendar
iulie 2024
L Ma Mi J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031