Film

 

—-

“Per cel norocos”(2019)

 

Câtă iubire poate cuprinde o inimă?! Câte serpentine poate suporta un suflet?! Câte căi pregătește Dumnezeu pentru un om?! Este un uriaș carusel emoțional, un film cât o viață! Vi-l recomand!

O să vă placă!

?

http://www.youtube.com/watch?v=LgRTMFPQ63s

——————————————————————————————-

 ” Before I fall” (2017)

Astăzi, vă recomand un film despre adolescenți și nu numai, care te pune pe gânduri. Mesajul filmului? Trăiește fiecare zi, oferind celor din jur cea mai bună variantă a ta, pentru că viața e numai una iar “ce faci astăzi contează mai mult decât îți poți închipui.” “Anumite momente sunt eterne, chiar și după ce trec, tot continuă. Sunt cele care dau sens.” O să vă placă! E un film care poate schimba ceva în interiorul tău sau trezi atitudini adormite! Vizionare plăcută! 😉


“Palmieri în zăpadă” (2015)

Dacă filmul regizorului Fernando González Molina e așa uriaș, mă întreb cum o fi cartea autorului Luz Gabás care a stat la baza filmului?! Deopotrivă cald și frig, surâs și lacrimă, iubire și ură, toate ilustrate într-o poveste de iubire interzisă.? O fărâmă din istoria colonialismului spaniol, peisaje mirifice, coloană sonoră sublimă, actorii principali frumoși, Mario Casas și Berta Vázquez, grozav de fain filmul. Când s-au scurs aproape 3 ore, nu am realizat și sincer, aș mai fi vrut…?Vă recomand „Palmierii în zăpadă” și o batistuță?! O să vă placă! ?.


“Spaţiul dintre noi” (2017)

Vă recomand un film grozav, despre „o inimă prea mare” care iubește prea mult. Zâmbete și lacrimi, teamă și curaj, curiozitate și îndrăzneală, dorință și ambiție – toate în numele iubirii. Vizionare plăcută!