Film


 

–-

„Per cel norocos”(2019)

 

Câtă iubire poate cuprinde o inimă?! Câte serpentine poate suporta un suflet?! Câte căi pregătește Dumnezeu pentru un om?! Este un uriaș carusel emoțional, un film cât o viață! Vi-l recomand!

O să vă placă!

?

http://www.youtube.com/watch?v=LgRTMFPQ63s

––––––––––––––––––––––––––––––-

 ” Before I fall” (2017)

Astăzi, vă recomand un film despre adolescenți și nu numai, care te pune pe gânduri. Mesajul filmului? Trăiește fiecare zi, oferind celor din jur cea mai bună variantă a ta, pentru că viața e numai una iar „ce faci astăzi contează mai mult decât îți poți închipui.” „Anumite momente sunt eterne, chiar și după ce trec, tot continuă. Sunt cele care dau sens.” O să vă placă! E un film care poate schimba ceva în interiorul tău sau trezi atitudini adormite! Vizionare plăcută! 😉


„Palmieri în zăpadă” (2015)

Dacă filmul regizorului Fernando González Molina e așa uriaș, mă întreb cum o fi cartea autorului Luz Gabás care a stat la baza filmului?! Deopotrivă cald și frig, surâs și lacrimă, iubire și ură, toate ilustrate într-o poveste de iubire interzisă.? O fărâmă din istoria colonialismului spaniol, peisaje mirifice, coloană sonoră sublimă, actorii principali frumoși, Mario Casas și Berta Vázquez, grozav de fain filmul. Când s-au scurs aproape 3 ore, nu am realizat și sincer, aș mai fi vrut…?Vă recomand „Palmierii în zăpadă” și o batistuță?! O să vă placă! ?.


„Spaţiul dintre noi” (2017)

Vă recomand un film grozav, despre „o inimă prea mare” care iubește prea mult. Zâmbete și lacrimi, teamă și curaj, curiozitate și îndrăzneală, dorință și ambiție – toate în numele iubirii. Vizionare plăcută!


Despre noi

Suntem doi călători care, din drag de viaţă, oameni, locuri şi întâmplări, am creat acest blog să fie sursă de inspiraţie şi relaxare pentru aceia dintre voi care caută frumosul oriunde şi în orice creaţie a acestei lumi. Citeste mai mult

Categorii
Calendar
aprilie 2024
L Ma Mi J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930